Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çevicim bende bilmyodumki bugün aradı katilcim walla çatlıcaktım artık yani kimse bişey demiyo arayan yok soran yokk ne zmn bu çekilişin son günü cuma deilmi
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz.
azra canım tlf no yazdınmı paketın içine?*
nan töpeksiz köyde değneksız gezer gibi gezecen hala zırlanıyosun deyyytt kırarım kafanı..
lülülülülülü
evt cnmcım yaazdım
off çok heyecanlıyım bn neden bilmiyorum
netin başından ayrılmıyorum inan
mutfak şuan pasta tabak çanak dolu
bn burda bekliyorum
beğenmezsn die korkuyorum
hep özenle seçtim kendime alır gbi
:sinifsinif: bende kaçıyorum görüşürüz...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sacmalamaklava:
hiç önemli değil diğer sayfaları okursan bişey yazdım ben senın sesını özledım kuzumopuyorumnanaktan seni aramak için sebeb arıyorummşakkıdı
eşimin bugun en yogun oldugu gün aradım yalvardım diyokı (yarın gelse nolurr) dedim olmazzzzzzzz.....
dedim git getirrr...
bide dedim bizim foto yok arkadasınıda getır fotoları cekcem hay allahım diyor....
okudum cnmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancok sevındım canım senın adına benım katılımde benı 3 kez aradı gercekten sesını özlemeye basladım artık canım katılımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
sabremedım eşimi gönderdım ptt ye almış odazemuszemus
ama eşim saat 7de gelcek tam 2 saat 10 dk sonra hedıyem elimdeeeeeeeeeeeboshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae