• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

katilimm katilinin seni aramasına sevindim :lepi:
hediyen ne zaman gelicekmiş söyledi mi
benim sesim kadar cici değildir sesi bence
kart ve yaşlı bir katil olabilir aklinialirimsmile

kızlarrr bugün oğluşuda aldım dışarı çıktık gezelim hava güsel dedim gerçi çok soğuk ve rüzgarlıymış neyseee
telefona bi baktım bi çağrı gelmişşşş hemen aradımmm meşgule bastıı geri aradııı amaninnnn katilimmişşşşşşşşşşşşş nasıl mutlu olsum anlatamam çünkğ çatlamak üzereydimm artık çok cici bici bi sesss ama ser verdi sır vermedi demedi kim olduunu şantajda yaptım ama yokk hehe çok teşekkür ederim katilim sana aradığın için bu yettide artıı bana tüm samimiyetimle söylüyorum canım benimopuyorumnanaktan

cok sevındım canım senın adına benım katılımde benı 3 kez aradı gercekten sesını özlemeye basladım artık canım katılımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................

sabremedım eşimi gönderdım ptt ye almış odazemuszemus

ama eşim saat 7de gelcek tam 2 saat 10 dk sonra hedıyem elimdeeeeeeeeeeeboshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

ececimmm senin sesin ayrı bi ciciş canım benimmmm gençsin güselsinnnzemuszemus wallah kıymetini billl kıs biliyonmu yoksa sen bnm katilimi de bakem

neslihan bilmiyorum ama tahmin ediyorum katilini o da yaşlı çirkin birisi :D

nisancım ii yapmışın belkide yarın gelirdii almasaydınız benimki yarın elimdeeee tam yurtiçi kargonun önündeydim katilcim aradığında girdim sordum gelmemiş daha samsundan 2 gün sürebiliyo dedilerrr kim var samsunlu söleyin nütfennn:Saruboceq:

bende geldim. uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi.
onunla sohbet ettik. zaman nasıl geçti anlamadım.
glaze katilin kimmiş?

Back