• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kıslarr bugün h iç giremedim yahu antepten üni arkadaşım gelmiş ist a bana baskın yaptı akşama kdr onla oturduk ayrıca ctesi yollıcaktım yollayamadımki ben hedayelerimi tam çıkçaktım görümcemler baskın yaptılar çıkamadım sölemedim daha doğrusu yoksa çıkardım ama şimdi bin tane soru off hiç cvplayamam dedim bugün yolladım kurbancım yarın kesin elindeeeeeeeeeeeee usuruma bakma walla cnm yaa seni seviyom

merhaba arkadaşlar, bir haftadır yoktum aklım hep sizde kaldı...herkes hediyelerini güle güle kullansın sağlıklı günlerde inşallah..

en geç benim hediyem gelecek sanırım ama bu durumda bile memnuniyetimi tarif edemem, evimde değilim diye geçtiğimiz hafta hediyemin gönderimini ertelettirdim bana önümüzde ki hafta sonundan sonra gelecek inşallah fakat arkadaşımız artık hiç bir şey yollamasada razıyım çünkü çekilişte beklediğim sadece biraz ilgi ve özendi arkadaşım hediyesini yollayamadığı halde bana telefon ile ulaştı bu da yetti arttı beni çok memnun etti kendisine çok teşekkür ediyorum ....

kızlar günaydınnnnnnnnzemuszemus

ewet cnm tlf aradı cumartesi yada pazartesi olur elinde demişti kim alsınki hediyelerimi yakın kimse yok

kargocular snei arar şehir dışındayım şubenizde kalsın alırım diyebilirsin:delphin:
banada geldiğinde yoktum iş yerimde bi gün sonra getirdiler:delphin:
songül abla gelsin bi bulur bi careŞeniz

Back