songül bugün kolyeni taktım çok hoş durdu.
canımmm,güle güle iyi günlerde kullan,
çok beğenerek aldım,severim o tarz sade ama gösterişli kolyeleri...
beni hatırlarsın işte...kızının donlarını babası gördümü yoksa...??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
songül bugün kolyeni taktım çok hoş durdu.
boshayallersmileben alıyorum kar! -tatlicadiarzu-
merhaba songül hanım cım..evet hanımlarrrr,
kargolarını gönderenler lütfen kargomu gönderdim topiğine yazmayı unutmasınlar...
dediğim gibi yurtiçi ya da aras kargoya adrses teslim olmak şartıyla verilecek,ücret gönderenden...
birkaç kişiye ptt kargo neredeyse 5-6 günde teslim etti,
başından beri yazıyorum ,lütfen bu saatten sonra ptt kargo ile uğraşmasın kimse..
boshayallersmile
merhaba songül hanım cım..
nasılsınız .?dılerım saglıgınız sıhhatınız yerındedır ..mevzuya gırım hemen ):..efem rıca etsem benım kargom cıkdımı ogrenebılırmıyım ..Şeniz
eh gıbısınız hmm sanırım az durgunluk var ustunuzde ada beynınızde sorular donuyo ..ıkıleme yasıyosunuz hayatınızda sanırım..merhaba gülüm,iyi olduğuna sevindim...bende ehh iyi gibiyim.
kargon yarın engeç çarşamba elinde canımcım...
temem ver sen kargoyu ben alırım salı craşamba en gec persembe..selam hatunlar...
kurabnıma güsel bi süpriz hazırladım.kargomu bugün 1-2saate kaa yolluyorum.eltişimle buluşcezzz.onu bekliyorumm
kaç dakkadır ugraşıyorum
kimler hediyesini almış
kimler profilmi ziyaret etmiş
ve kendime bir katil listesi çıardımm
++ hunter7
++ cerenemreomer
++ dilek7801
++ esmerim_01
bunlardan biriii :hulya:
sen yeter ki isteaklinialirimsmileaklinialirimsmiletemem ver sen kargoyu ben alırım salı craşamba en gec persembe..
ŞenizŞenizolumunekankayizsmileumarım benim kurbanımda beğenirSelamlar... Ben hediyemi aldım, kendi hediyemi de yolladım. Alan memnun veren memnun oh çok şükürkaydirigubbakcemile3