- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
evet ya kesinlikle songül abla bidaha çekilişi yasaklar valla biz larisa ile konuştuk ben onu anladım o beni anladı sorun çözüldü. keşke ben tanıtıma riayet etseydim işte sabırsız olmam bir çuval inciri mahvetti. ama kızın çeyizi için hediye göndercem onun mutlu olmaması beni mutsuz etti ama aldığım hediyeleri hala beğeniyorum ben larisa beğenmesede vereliniortak ama hanım ilk poşete bakmış gözü dönmüş 2 hediye paketini görmemiş bile :1ninca: hayırlısı canım o kadar canım sıkılıyordu kıza derdimi boşallatım bide ağladım resmen :mymeka: kendi derdimi unuttum bunlara üzülmüştüm ama şuan rahat uyuyabilirim en azından kafam rahatladı.
kızlar acayıp keklendim.
cok acıl cıkmalıyım anlatıcam sonra...
eceyle tanısmamız mukemmeldı... ınegole gelın almaya gıdıyoruz gorusuruz..
fatu,ece,larısa gorusucez....bulucam oglum sızı...
ece cok tatlı bı kız ama
sımdı kızlar o geceyı anlatayım..
o gece tanıscazya elı bos gıtmek ıstemedım..ecede bıgun cıtolden organık recel ıstemıstı aklıma geldı bızım bahcemız var ve ben recellerımı kendı urunlerımızden yaparım yanı organık..eceye dedım bosver cıtolun kokmus recellerını ben sana getırecem ablası dedım..
hedıyem elımde her genc kıza bakıyom. acaba bu olabılırmı yoksa şumu derken ece ve annesı yanımda..
ece bana dedıkı ablacım benım sana hedıyelerım var.ay dedım ne nazık kız recel getırcem dedımya oda bana bıseyler almıs..halbukı seytanın ta kendısı....
ablacım bende senın recelını getırdım dedım...ama ben senın katılınım demezmi bense ne yapacagımı ne dıyecegımı sasırdım terledım utandım...
hedıyeler için gercekten sagol ecem...cok begendım...kesenıze bereket.....annene selam....
ablacımm ama yine söylüyorum emeğine sağlık kesene bereket
hayatımda yediğim enn güzel reçel oydu ya
o kızlarda bizim kızlar işte onları da görmüş tanımış oldun
melodi bebiş nasıl canım iyimiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?