Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Yeniden merhaba kızlar. Kırk yılda bir pazar günü netin başına geçtim, onda da kimsecikler yoktu canım sıkıldı...

artık benim bir kurbanım yok aslında kendisi beni biliyor ama ne hediye aldığımı bilmiyorr ama çok akıllı vallahi tek bişey söledim şıp denek bulduu

artık benim bir kurbanım yok aslında kendisi beni biliyor ama ne hediye aldığımı bilmiyorr ama çok akıllı vallahi tek bişey söledim şıp denek bulduu

evet canım benim senin kurbanın çok akıllı :jeyyar: maşallahı var opuyorumnanaktan​

selamınaleyküm bacularım

arada bir tatsızlık yaşamış ama tatlıya bağlandığına çok sevindim kendi adıma
çünki burada hepimiz birbirimizi anladığımızı düşünüyorum ve burada kendimi evimde ailemde olduğum kadar rahat ve huzurlu hissediyorum

büyümeyenbebek umarım önemli bir sorun yoktur eşin yanlışlıkla gitmiştir karakola Allah yardımcınız olsun zor iş hayatı

nisannur hoşgeldin canım
annemin evine gidince valla benim hiç eve gelesim gelmiyor nedense...

bursa kim seni kekledi çok merak ettim valla ?

neslihan çok geçmiş olsun .. geçen hafta oğlumu iyileştirdim ama malesef bu hafta sonu gene hasta ettim ohaoldumsmile o kadar şaşırıyorum ki ne yapıyorumda hasta oluyor ben anlamıyorum . çocuk hafta boyu evde diye çıkartıyorum sekaparka götrüyorum gezdiriyorum sonuç turp gibi GRİP. valla dr. beni dövecek artık bi çocuğa bakamıyon diyeeeeeee klava:

duygularımı ifade edemem burası bana çok şey kattı kendımı yanlız hissetmıyorum ve huzur buluyorum

o kendını biliyor ve beni çok mutlu ediyor

ZEYNAcım normalde bende istemem annemın evınden gelmek ama buraya ve sıze cok alıştım annemlerde internet yok (

Merhaba arkadaşlar bugün ayın 25 olmuş yaw
sanırım yine kargolar da geç kalındı eeee almayanlar için kötü olacak
Neyse problemsiz yine ellerinde olacak

dun sabahtan berı hala ayaktayım sabah mahkeme vardı ve malesef esımı cezaevıne aldılar morelım cok bozuk ne yapıcamı bılmıyorum sadece sıgara ıcmekten mıdem allak bullak sabah bu kafayla nasıl calısırım bılmıyorum eşim ve bızım ıcın dua edın kıslar ınsallah yarın hayırlı haberler gelır eger gelmesse 6 ay cezası var bu sefer dayanamamm((

geçmiş olsun canım
inşallah hayırlı haberler gelir
allah kimseyi düşürmesin

Geçmiş olsun büyümeyenbebek üzüldüm canım ya Rabbim bir mucize versin ve eşin kurtulsun içindeki bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…