Anneler Günü için de çekilişimiz var....

eşine sormadınmı yada niye karakola gitmiyorsun Allah korusun ben çatlarım meraktan. inş. kötü bişey yoktur.

eşimde bılmıyokı yarın hersey bellı olcak bundan 3 sene once bı cek yuzunden 6 ay yatmıstı onun dusumunu yapmamışlardır belkı dıye sanıyoruz ınanın hıc bısı bılmıyorum kafam bı dunya ne yapıcamı bılmıyorum ya yıne olursa yıne gırerse hapse naparım ben (

ayy iyi hadi datlıya baglayında adamı piskopata baglamayın..

oyyy canımm geçmiş olsun umarım bişi olmaz...dua et canım stres yapma hayırlısı olsun ihşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

Allah korusun canım çek işleri kötü oluyor dilerim sorun olmaz.

ayy iyi hadi datlıya baglayında adamı piskopata baglamayın..

oyyy canımm geçmiş olsun umarım bişi olmaz...dua et canım stres yapma hayırlısı olsun ihşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

nalan uyumadınmı daha yoksa okeydemisin.

kızlar benim hediyeler pazartesi gelir heralde katilim aramıştı bugün yada pazartesi elinde olur diye ben yarın şehir dışına çıkıyorum annem alacak hediyemi katilim fotolarını çekmiştir inş koyar resimleri

azra sıla öldürcem seni dün gece msn in açıktı lan okadar çaldırdım aradım bi bakmadın len gece baskın oldu ya kk ya dedim belki adminlerden birinin nosunu felan biliyosundur..ama yoktun aşkum hadi öptüm babay..

kızlar acayıp keklendim.
cok acıl cıkmalıyım anlatıcam sonra...
eceyle tanısmamız mukemmeldı... ınegole gelın almaya gıdıyoruz gorusuruz..
fatu,ece,larısa gorusucez....bulucam oglum sızı...

ece cok tatlı bı kız ama

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bana alan arkadsım hala kargoya vermedıyse fotolarını çekme ihtımali varsa cekebılırmı benım fotoğ.makınam yok telefonumda kameralı deil......:kedi:

ama benım canım kocacım en yakın zamanda alacakkkboshayallersmile

nisancım tşk ederim iyi olmaya çalışıyorum oğlum hasta orta kulak iltihabı oldu grip oldu üstüne yürüteçten düştü bunlarda yetmezmiş gibi üstten 4 diş birden geldi nasıl olayım işte tatlım senden naber nerdeydin bakalım

çok gecmiş olsun canım bizimde diş derdimiz var yoldan geldık helak oldu oglum uyuyor annemdeydım bende evımdeyım artık.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…