bence bu konuyu daha fazla uzatıp
topige üzücü bir gölge düşürmeyin kızlarr
ayrıca bu olay kendi aranızda özelden halledilseydi ve
gereken songul ablaya bildirilseydi daha iyi olurdu
hataya hata ile karşılık vermek dahada üzücü bence
canım o zaman larisa bunu kibar bir şekilde dile getirseydi bu daha güzel olmazmıydı kendisine ilettim hediye paketi temin edemedim diye her yer kapalı idi. sadece fazladan bir poşet koydum diye cıngar cıktı bunlar bahane olamaz 2 hediye pakette 2 hediye poşette Allah aşkına ben burada bana alan arkadaşımı kötülemek adına yazmıyorum ama not bile yoktu olsun o ayrı bir durum ama ben bana alan kişiye teşekkür etme lütfunda bulundum larisadan bunu beklerdim en azından
ayy derinn aşkolsun ya...
ben sana not konusunu sölemiştim hatırlıyorsam seninle defalarca telde konuştuk..üzüldüm bak şimdi..
Noluyo burda yahu benım derdım bana yetıyo ıkı morel bulayım dedım ama olmadı cok ÜzgÜnÜm zaten ıkı bıra aldım İÇİyorum sabaha kadar uyku yok bana bıde sızı kafama takmımm
Canım cokk sıkkın haykırmak ıstıyorumm ama sesımı duyan yokk((
eşim karokalda bu gece yanı cezaevı felanda olabılır offff nasıl anlatımkı
evet ya kesinlikle songül abla bidaha çekilişi yasaklar valla biz larisa ile konuştuk ben onu anladım o beni anladı sorun çözüldü. keşke ben tanıtıma riayet etseydim işte sabırsız olmam bir çuval inciri mahvetti. ama kızın çeyizi için hediye göndercem onun mutlu olmaması beni mutsuz etti ama aldığım hediyeleri hala beğeniyorum ben larisa beğenmesede vereliniortak ama hanım ilk poşete bakmış gözü dönmüş 2 hediye paketini görmemiş bile :1ninca: hayırlısı canım o kadar canım sıkılıyordu kıza derdimi boşallatım bide ağladım resmen :mymeka: kendi derdimi unuttum bunlara üzülmüştüm ama şuan rahat uyuyabilirim en azından kafam rahatladı.
saolun kıslar bılmıyorum ne olucak sonumuz yarın nobetcı mahkeme var neden alındı onuda bılmıyorum yanlızları oynuyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?