Anneler Günü için de çekilişimiz var....

canım gerçekten öyle üzüldümki bunları haketmiyorum yazılanların karşısındada parama yazık olduğunun kanatina vardım. bu tatsızlıklar için herkesden özür diliyorum. ama inanki çok morelim bozuldu.

bir tunik almıştım haki renginde tayt üzerinde harika olur düşüncesiyle ona uygun şık bir kolye kendisi bekar diye bir yazma pembe renkte birde krem renginde patik

şimdi şöyle bi durum var hepimiz tanıtım topiğinde yazıyoruz neyi sevip neyi sevmediğimzi örneğin ben
kıyafet istemediğimi yazdım niye tontikim kendi çapımda ve bu ancak kendi kıyafetimi kendim seçmeme sebep oluyor
sevgili katilim citolüm bunu dikkate almış ve kıyafet almamış belki bu noktada biraz daha titiz davranabilirdik hepimiz için geçerli bu

kimimiz biraz daha nariniz bu konularda kimimiz biraz daha umursamaz

bence sen de not yazılmamasını dikkate alabilirsin çünkü bu önemli ben belki her hediye bi gün kaybedebilirim eskidi diye bir köşeye bırakabilirim ama notlarımı asla atmam

hani biraz daha dikkat isteyen bir şey bu hiç tanımadığın birinie hediye almak
biraz bıçak sırtı olan kyafet türü şeyler seçmemek en doğrusu bence

belki öyle yapabilirdin
ya da paket konusunda bi gün daha bekleyip öyle gönderebilirdin
eh ne de olsa ilk intiba önemli oluyor
suçlusun tü kaka demiyorum ama biraz daha dikkat ve özeni hak ediyoruz hepimiz
ayı şey senin de başına gelmişse açıkla seni de aynı hararetle savunurum

ve bak gene diyorsun
paramın boşa gittiğini düşünüyorum
işte bu en yürek yakan cümle biliyor musun?
insan demekki beni tanımak arkadaş olmak bişeyler paylaşmak derdinde değilmiş tek derdi maddi giderleriymiş diye düşünüyor ve daha çok bileniyor

ayy derinn aşkolsun ya...
ben sana not konusunu sölemiştim hatırlıyorsam seninle defalarca telde konuştuk..üzüldüm bak şimdi
..

Noluyo burda yahu benım derdım bana yetıyo ıkı morel bulayım dedım ama olmadı cok ÜzgÜnÜm zaten ıkı bıra aldım ıÇıyorum sabaha kadar uyku yok bana bıde sızı kafama takmımm

herşeyi geçtim
yarın bu yazılanlar songül müdirem okuyacak ve kahrolacak
hiç böylede düşündünüz mü?

evet ya kesinlikle songül abla bidaha çekilişi yasaklar valla biz larisa ile konuştuk ben onu anladım o beni anladı sorun çözüldü. keşke ben tanıtıma riayet etseydim işte sabırsız olmam bir çuval inciri mahvetti. ama kızın çeyizi için hediye göndercem onun mutlu olmaması beni mutsuz etti ama aldığım hediyeleri hala beğeniyorum ben larisa beğenmesede vereliniortak ama hanım ilk poşete bakmış gözü dönmüş 2 hediye paketini görmemiş bile :1ninca: hayırlısı canım o kadar canım sıkılıyordu kıza derdimi boşallatım bide ağladım resmen :mymeka: kendi derdimi unuttum bunlara üzülmüştüm ama şuan rahat uyuyabilirim en azından kafam rahatladı.

ha şöyleeee :hooray: :hooray: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…