Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
larısa kıss alemsin beni güldürdün valla
Evet katilim ohhh valla attın merakını ben çatlıyorum valla meraktan
nerde faraş sipürge... toplanın ahalı komutan sinirlenmeden.
Mutlukız ilgin evinizi ne temizleyeceğiniz burada temizlik varken .
ilgin anahtar p..... altında gel iki benim evide süpür.
müdürüm geldi mesai bitecekya şaşarım gelmeseeeeeeeee
derin gelirim ama kızlarımıda getiririm onlara sen bakarsın olmamı gülümmmm
ayyy aklıma bişey geldi çalıştıgım köyde bi arkadaş kaynanasına diyoki sen çocuklara bak ben işleri yapim kadın aynen böle diyo çocuk bakacama inek sagarım daha iyi...gebermiştim ya gülmekten...:roflol::roflol::roflol:
ayyy aklıma bişey geldi çalıştıgım köyde bi arkadaş kaynanasına diyoki sen çocuklara bak ben işleri yapim kadın aynen böle diyo çocuk bakacama inek sagarım daha iyi...gebermiştim ya gülmekten...:roflol::roflol::roflol:
naloş meyve yiyince midem yanıyor dedim.
ne yapmam lazım?
naloş meyve yiyince midem yanıyor dedim.
ne yapmam lazım?
Nalan al bendende o kadar. dediğin gibi ilgin baksın çocuklarına ben onun evinide süpürüveririm.
küçük kız usluda ilginin büyüğe bakamam valla o bana bakar bu yaşta çor çocuk yokken ilgin beni cinnet geçirtecek.
gidin siz parka. ben çalışıyom yarın.
anaaammmm
ne geyik yapmışınız gııııızzzzzzzzzzzzzzz
toplantıdan çıktım sağ sağlim bişey olmadan
kargom gelmedi gelmedi gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sütü nerden bulayım ben şimcik?
acaba aç karnına yiyince mi yanıyor?
olabbilir ama bence meyvelerdeki dogal asit mideni yakıyo..sütü nerden bulayım ben şimcik?
acaba aç karnına yiyince mi yanıyor?