Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ececiğim bencede saçın güzel olsun kıyafetin güzel olsun günün iyi geçsin gerisini boşver cnm

hepinize gunaydınlar.evet kendimi tanıtmam gerekirse,bendenız 36 yasında 4 cocuk annesıyım.15 yıllık evlıyım evlılıgımın 5 yılında bendenız 4 cocugumu dogurmustum...allaha cok şükür 3 erkek ve 1 kız evladın var.suan en buyugu 14 en kucugu ise 9 yasında..benım esımden kaynaklanan bır durum bu bızım evde boyle gunler kutlanmıyor cocuklar bu konuya onem vermıyo..oysa ben ananelerine hersene hedıye alırım onuda goruyorlar.ama babaları bence bugunlerı onlara unutturuyor.
anneler gunu masumlaşıyorum.önemlı olan hedıye degıl tabı ama ben bır ANNEYıM....
BEN BABALAR GUNUNUDE HIC UNUTMAM UFAKTA OLSA MEMNUNDA OLMASA EŞıME HEDIYESINI ALIR COCUKLARADA VERDıRıRıM......
NEKADARDA ÇOK YAZDIM..KENDıNıZE ıYı BAKIN...ÖPÜLDÜNÜZ....

çakaman tabi....
içe içe cigarayı beyin hücrelerin de öldiii da
yoh kı gayet iyi hücreciklerimzemuszemus

fatunuzcum ağaçlarda tırtılaar filan görüyorum farketmeden değmiş olmasın.
çocukları çok kötü yapıyor.
en doktora görünmedin mi canım.
alerji ihmale gelmez.

larissam kıs limonlu çay nolcak bebem.
adaçayı iç limonlu, portakal,greyfurt suyu iç. nar suyu iç.
kızlar sıkılmış taze meyve suları gribe çok iyi geliyor.
ben 2 günde kendime geldim. şimdi hasta olmayım diye arada içiyorum.

gidim bi portakal suyuyla karışık limon suyu içem
taze sıkıp
bakanımızda yoh:dilcikar:

Günaydın kızlar,nasılsınız

hoşgeldin canım
ben gripim fatunuz alerji
diğerleri taş gibisempatiksalakcinni

sen nasılsınolumunekankayizsmile

iremm al canım benim şifa olsun sanaa
portakal-suyu.jpg

hepinize gunaydınlar.evet kendimi tanıtmam gerekirse,bendenız 36 yasında 4 cocuk annesıyım.15 yıllık evlıyım evlılıgımın 5 yılında bendenız 4 cocugumu dogurmustum...allaha cok şükür 3 erkek ve 1 kız evladın var.suan en buyugu 14 en kucugu ise 9 yasında..benım esımden kaynaklanan bır durum bu bızım evde boyle gunler kutlanmıyor cocuklar bu konuya onem vermıyo..oysa ben ananelerine hersene hedıye alırım onuda goruyorlar.ama babaları bence bugunlerı onlara unutturuyor.
anneler gunu masumlaşıyorum.önemlı olan hedıye degıl tabı ama ben bır ANNEYİM....
BEN BABALAR GUNUNUDE HIC UNUTMAM UFAKTA OLSA MEMNUNDA OLMASA EŞİME HEDIYESINI ALIR COCUKLARADA VERDİRİRİM......
NEKADARDA ÇOK YAZDIM..KENDİNİZE İYİ BAKIN...ÖPÜLDÜNÜZ....

canım buraya değil tanıtım topiğine yazcaksın

ben istiyom laa

bu arada hemşerim gelmiş canım nerde oturuyosun bursada

HOŞBULDUK CANLARRR.opuyorumnanaktan
BEŞEVLERE GıTMEDEN ODUNLUKTAYIM SEN NERDESıN...kaydirigubbakcemile5

canım ben diğer ireme demiştim ama sana da afiyet olsunn

hmm hemşerim anladım ya ben inegölde oturuyorum şimdi

X