Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: Bugün gelir herhalde hediyen :sm_cool:
kıslar anuşka abladan çok güzel bi fikir yürüttüm,
hediye kutusuna kurabiye yapıp koymuş,bende öle etsem mi diye düşüneyim,
bide kurbanım ne sever ne sevmez bilsem:ecrin_bebek:
fatunuz adını söyleyn yalnızca biliriz biz belki
roşum, fatunuz+, xxyıldızxx, bursa16, KK Pro Üye Ece, mutlukız
içinizden birinin katili ben olabilirm desemohaoldumsmile
canımmm..Merhaba herkese:)
Hediyelerim geldi.Kar hiç belli etmedin gerçekten çok şaşırdım ve çok mutlu oldum:asigim:
Herşeyi bir yana bırak o kadar güzel şeyler yazmışsın ki duygulu bir hatun olarak çok duygulandım:gitme: Sesini duymak teşekkür etmek için aradım ama müsait değildin sanırım telefona bakmadın..Buradan teşekkürlerimi sunuyorum. İnan herşeyi çok beğendim. Özellikle şalı. Düğün günü takacağıma emin olabilirsin.Şeniz Hediyelerini hemen ekliyorum...
Bu arada çok üzülerek söylüyorum ki güzel çerezliğimin bir yarısı kırılmışmafoldumben
katılın olmayı cok ısterdım bayanssulusmilebenim kurbanda yok ben nidem ,
bide benim katilimi gören vaasa bi ses etsin yahuguclubacismile
benim mutlu kızın bursanın ve kendinin katili değilsin kesin
gerye ece ve yıldız kalıyooorrr
benim kurbanda yok ben nidem ,
bide benim katilimi gören vaasa bi ses etsin yahuguclubacismile
ee benımkılerıde de barı canım boshayallersmileebet biri daha gitti
çorummelek-htcvlkn
yok annem ben senin katilin diilim,sanırım doğru sen unutuldunaklinialirimsmilepekı ben olabılırmıyım.
benımkı ınan sen degulsun benım kurban bugun hedayesını bugun alır.hem suan burda degül..
songulcugum benım kargo yola cıktımı.ya ben sankı unutulucam gıbı hıssedıyorum nedense.senağlama
katılın olmayı cok ısterdım bayanssulusmile
roşum senin katilin benim aklinialirimsmile
benım zaten yawrım az bekle elınde olcek kargon boshayallersmileyok annem ben senin katilin diilim,sanırım doğru sen unutuldunaklinialirimsmile
halaa olabilirsin geç kalmış diilsin yafrumaklinialirimsmile
ama süper olurdu tanıdık birinin çıkması ,en azından az çok zevkini bilirdik demiolumunekankayizsmile
kar arka sayfaalrda yazdım km k ime almış diye
çetele tutuyorum katlimi bulmak için