arkadaşlar bişe dicem izninizle,
burda gerçekten güzel ,samimi bi sobbet ortamı kurulmuş,
bakın ben çok sık giremiyorum ,girip sizlere bi slm ettimdede bi iki kişi dışında kimse slmımı almıyo maalesef ,
ha msjım gözden kaçmış olabiyodur anlıyorum ama ,bu durum kendimi topice çok yabancı hissetmemi sağlıyo,
buda beni üzüyo ,yanlış anlamayın sakın tartışma olsun diye yazmıyorum ama duygularım böyle:gitme:
arkadaşlar bişe dicem izninizle,
burda gerçekten güzel ,samimi bi sobbet ortamı kurulmuş,
bakın ben çok sık giremiyorum ,girip sizlere bi slm ettimdede bi iki kişi dışında kimse slmımı almıyo maalesef ,
ha msjım gözden kaçmış olabiyodur anlıyorum ama ,bu durum kendimi topice çok yabancı hissetmemi sağlıyo,
buda beni üzüyo ,yanlış anlamayın sakın tartışma olsun diye yazmıyorum ama duygularım böyle:gitme:
cnm geldiimde slmım alnırsa bende sohbete devam edebilirim ,yani müsait olduumda sohbet için özellikle giriyorum karşılık görmeyince de çıkıyorum,roşum haklısın belki ama ben kendi adıma cevap vereyim
başka konularda yazıyorum buraya gelip son sayfaya bakıp yazacağımı yazıp gidiyorum
zaten burda devamlı olan 1-2 kişi var onlarda her zaman selam veriyolardır :1hug:
ben larisa spedy bizi de idare ediyolar geliyoz yazıyoz gidiyoz
ii fikir :ecrin_bebek:aay canım bebnim benim gibi şarlasana bunların üzerine (ben de dahil)
gözlerine sokuyorum bi de üstüne küsüyorum ben yaaaa
örnek al benden
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
hunter7 ye kim aldı bu arada aadını vermiş ama nickini unutmuş
ee hadi hoşbuldum deyim bende o zaman,aklinialirimsmileroşum hoşgeldin ama gerçekten mesajını hiç görmedim,
senide hiç görmedim topicte,
hatunların hızına yetişemiyorum inanın,ama böyle düşünmeyin lütfen,
eğer topiğin başlangıcından beri bu hatunların sohbetlerini okuma fırsatı ve yazma fırsatı bulsaydınız, inanın böyle şeyler düşünmezdiniz...
hadi sizde hoşgeldiniz o zaman...
Roşşşş çok haklısın ama bence selam yerine bence direk konuya girmeni tavsiye edebilirim...
ben mesela hiç bakmam selamlaraa eee yoğun sohbet oluyor ondan..
yada sabah günaydınlara da bakmam gelir direk 1 günaydın der girerim konuya :jeyyar:
fatunuz hadi yaaa kim aldı acaba yaaa
ay bi blsem bana alıcak kşiy de daha net bulcam kafamda
pooofffffff
afiyet olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?