Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kızlar hayata çıktı mı çekilşten
ayrıca esmerim_01 nerede
baktım çoğu kişi sabah girmiş hiç uğramamış bi kısmı dün girmiş ama hiç uğramammış bazısı 20 nisandan beri girmiyor
kimi 18 nisandan beri

Fatunuzcum hayata çıktı yerine melyezit geldi
Diğer arkadaşlar sadece ipucu topicine giriyor buraya pek uğradıkları yok

söylerim yıldızcım.
rose 01 den de ses yok.
gelen hediye topiğinde gördüm.
pek uğramadı buralara.

bugün belki kargoya vermeyebilirler.
yarın çalışmayanlar var. o yüzden pazartesiye kalır kargo.
ben haftaya yollaycağım.
sevgili kurban duy beni.

olmaski canım aaa
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

selamlar canlarım..... hedyelerinize bayıldım dün akşam hepsine baktım..herkes güle güle kullanır inşallah.

ben evimde değilim songülüme rica edip bana yollayacak arkadaşımın elinde tutmasını rica etmiştim istanbuldayım şu an çünkü... kendi yollayacaklarımıda eskişehirden gelirken yanımda getirdim dün akşam paketledim hazırladım az sonra kargoya vereceğim... aklım sizde olmasına rağmen katılamıyorum bu yüzden özür diliyorum...

yaa benim hediyelerim yola çıktı mı onu söyleyin bari yaa
çatlamak üzereyim
bugün de gönderebilir ben yarında cumartesi de çalışıyorum

songül-melodi
anuşka-songül
chevi-funmak
xxyıldızxx- irem-Özge
speedy-mutlukız
rüyanaz-speedy
kar-duygu
ılgın0707-dilek7801
irem-özge - nalansu09
?????- hunter7

Son düzenleme:
arkadaşlar bişe dicem izninizle,
burda gerçekten güzel ,samimi bi sobbet ortamı kurulmuş,
bakın ben çok sık giremiyorum ,girip sizlere bi slm ettimdede bi iki kişi dışında kimse slmımı almıyo maalesef ,
ha msjım gözden kaçmış olabiyodur anlıyorum ama ,bu durum kendimi topice çok yabancı hissetmemi sağlıyo,
buda beni üzüyo ,yanlış anlamayın sakın tartışma olsun diye yazmıyorum ama duygularım böyle:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…