Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlukız bu arada sana hiç onları almak yoktu aklımda hatırlarsan bigün hastane de kaldım cuma da izinliydim o gün dedim bu işleri bugün halletmeliyim.
Evine biblo falan düşündüm ama IKEA falan baktım kocaman hep bide beğenmezsem diye düşündüm.
Hemen benim hep pijama aldığım yere gittim sizin oralar sıcak diye ince aldım umarım beğenirsin...
Sonra gittim çerçeve baktım evine uygun siyah-beyaz onlarda hep kötüydü. bende bileklik aldım.
Şalımı ellerim ile ördüm gerçekten umarım beğenirsin canım onu da.
Mumlar da kokusunu çok beğeniyotum diye ekledim
lmaz:
lmaz:
rüyanaz hoşgeldin canımŞeniz
kankim ne güzel işte aynı kaderi paylaşıyoruz seninle bu çekilişte de yine beni bir oyun bekliyor
beni varya çok ama çok mutlu ettin gerçekten hepsinide çok beğendim inan bana canımcığım çok mutluyum bir kere daha teşekkür ediyorum sana ve yanaklarından öpüp sım sıkı sarılıyorum sana canım benimŞeniz:1hug:
offf ben katılımı buldum aslında ama nete gıremıyor yogun sanırım kargomuda verememışttır ama acelesı hıç yok beklerım ben..benım katılım ıstanbuldan
ıyım tatlım cok sukur sen nasılsın ?..geldımı kargon bakem...Şenizhoşgeldin canım
nasılsınŞeniz
heee koç la sabancı ya rakip:roflol::roflol:
vaşşşşş larissa ne dolaplar döndürmüşşün böle yaa
ŞenizŞenizŞenizvaşşşşş larissa ne dolaplar döndürmüşşün böle yaa
songül aba oturdum popomun üzerine
bu songül abalda dönen dolaplar holding inin kurul üyesinden :roflol::roflol: