• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ula ne furunnnnnalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

naniknanik naniknanik
fatunuz-ilgin-yıldız-songül abla gelin hadi

geldim geldiiimmm

okul gezisinden yeni
geldim
göz doktoruna gidicem şimdi

songül ablam
benim kargom ne durumda katilim göndermiş mi?
göndermişse eğer bugün yokum eve çok geç gidicem haberim olsun eşime bilgi vereyim o alsın kargoyu

ablacım chevi de kargosunu göndermiş citol le görüşmüşler ama kırmızı yapmaışsın onu dikkatinden kaçtı sanırsam

ilgincim bana senmi aldın yaa yer antalya ama kimden geldği belli değil isim yazıo tabi ama nick olmadııg için tanıyamadım:D

sağol songül abla ısrarla sormamın sebebi yarın öğlene kadar kızımın okulunda diğer iki günde izinli olacağım

fatu kıs gezi nasıl geçti?

hem okul hakkında bilgi aldılar hem de biraz kafa dağıttılar
çok eğlendi çocuklar
ay benim kızlar bi fena gittiğimiz lisedeki oğlanları süzüyorlardı
hocam bizi götürme buradan diye
espri kakara kikiri geldik
cadı hepsi yaaa
okulun oğlanları da bunlara bakalım derken yediler azarı müdürlerinden ne güldüm yaa

Ya hey maaşallah geçmişi okuyana kadar yarım saat geçtilaelaelaelaelae
Bende bu akşam vereceğim hediyelerimi sürat kargoya.
Songül abla bende çok merak ettim ya çıkmış mı benim kargo?
En ufak bir tahminim bile yokboshayallersmile

kargon geldi canım benim :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
maşallah dediğin gibi ölü sarar gibi sarmışlar inanamadım ben ohaoldumsmileohaoldumsmile
ama sonunda açtım bi baktım bi poşet daha içinden çıktı eee yuh dedim kendi kendime :delphin:
akşam kurdela bulayım o kalının biraz daha incesinin senin yolladıklarn çok ince kalır yapabilirsem ben yaparum yapamazsamda bi arkadaşıma diktirirm onu :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bayıldım ama çok güzel olmuş canım benim ellerinize sağlık çok teşekkür ederim:asigim:buyrunnnnnnnnn

kargon geldi canım benim :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
maşallah dediğin gibi ölü sarar gibi sarmışlar inanamadım ben ohaoldumsmileohaoldumsmile
ama sonunda açtım bi baktım bi poşet daha içinden çıktı eee yuh dedim kendi kendime :delphin:
akşam kurdela bulayım o kalının biraz daha incesinin senin yolladıklarn çok ince kalır yapabilirsem ben yaparum yapamazsamda bi arkadaşıma diktirirm onu :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bayıldım ama çok güzel olmuş canım benim ellerinize sağlık çok teşekkür ederim:asigim:buyrunnnnnnnnn

dedim ya leke falan olmasın size emanet dedim çocuklara onlarda bayağı bi sarmışlar
beğenmiş olmana çok sevindim canım ya
iyi günlerde kullan inşş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dilekcim güle güle kullanın hediyelerinizi umarım beğenirsin tatlım

Sipaydimin kargosu çıkmış,
Duygucum seninki çıkmadı henüz...

Arkadaşlar kargosu yolda olanlarınkini yazıyorum ki,
yerlerinden ayrılmasınlar diye...

Back