• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

pardon datlum ben sabah okudum mesajları ordan kaldıgım yerden hepsini okuyodum şimdi gördüm senin mesajını iyiyim valla napayım ben de bugun gönderecektim ama eşim nöbetten gelince yorgunmuş uyudu bende kaldım artık çarşamba göndercem bakalım tamamladım herşeyi duruyo kutum...sen nasılsın canım...
bende hazırladım bugun kardesıme verdım yarın kısmetse gonderecek..
benım kurbanım uzak bana umarım elını cabuk ulasır..
inş hedıyelerımı begenır..
aaahh datlum senin gibi tatlı hatunu hiç görmez miyim???

mersüüüüüüŞeniz

kızlar katilim beni arayana dek bana alacak kişiyi merak etmiyordum.nasılsa bu hafta hediyeler gelince öğreneceğim ,diyordum.ama aradıktan sonra acaip merak sardı.çatlıyorum kim diyeakannehir

kızlar katilim beni arayana dek bana alacak kişiyi merak etmiyordum.nasılsa bu hafta hediyeler gelince öğreneceğim ,diyordum.ama aradıktan sonra acaip merak sardı.çatlıyorum kim diyeakannehir

aramalarda başlamış he:mymeka:

:delphin:

evet ben de bugün arandım çok şirin sevgili katilimmm
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar ben bugün gönderdim arkaadaşıma güzel bir paket yaptım ptt kargodan gönderdim çünkü çorumda değildim tosyadaydım en yakım ptt kargo vardı bugün çoruma geldim aceleyle not yazmayı unutmuşum inş arkadaşım fotolarını çeker

Kimse beni aramadı.senağlama
Biliyorum, bana kimse hediye yollamayacak.:1no2:
Zaten hakkımda ipucu da yoktu...:çok üzgünüm:

bende hazırladım bir kaç parçamı yarında anket konusu için olan hediyeyi çıkıp alacağım sonrada yollarım...

kurbanımla ilk kez aynı anda onlineyiz bu akşam :)) az önce gördüm gezinirken...

Back