Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Bende sevmem ama hani telefonun kapatılacağı kdr büyük bir olay da değil canım. yine de sen bilirsin elbette. Benim ki fikir sadece.

canım sana katılmıyorum niye bilinçsiz olsun ki insan kendini yetiştirmişse ii bi şekilde emin ol çocuğunuda yetiştirir

Canım kendim için düşünürsem mesela. Ben çalışan anne çocuğuyum ve mesela 18 yaşındayken her türlü ev çekip çevirme işini yapardım. Aynı zamanda okuordum tabi. Anne olsam çocuğuma da bakardım ama olay bakmakla bitmiyor. İnsan ne kadar kendini yetiştirirse yetiştirsin 18 yaşında çocuğuna bilinçli bir bakım yapamaz bence. Bilinçli bakımdan kastım gerekli eğitimi layıkıyla vermek. Kanı kaynar. Arkadaşlarıyla gezmek tozmak sosyal olmak vs ister o yaştaki insanlar.
Başkalarını bilmem ama ben o yaşta anne olmak istemezdim. Hatta evli olmak bile istemezdim.

Bende sevmem ama hani telefonun kapatılacağı kdr büyük bir olay da değil canım. yine de sen bilirsin elbette. Benim ki fikir sadece.

kapatmakdada hata ettim belki ama o an kapatmam en iyisiydi

hala sinirliyim

hafta sonu pasta yapmıştım kuru...
onada ayırmıştım götürüp vericektim hafta sonu
ufak bi jest yapayım dedim:mymeka:
şuan yanımda olsa onların hepsini ezer öylece yollarım kendine öyle bi geciyorki aklımdan:mymeka:
içinede not düşerim ben bu akdarını yapabildim diye-tatlicadiarzu-

ay biri bana bi osmanlı patlatsın cok büyüttüm sankikafamçokkarıştı

düşüncelerine saygı duyuyorum canım 18 yaş çocuk için tabikide çok erken ama ben 21 yaşındayım ve çocuğum için çok büyük hayallerim var yetiştirmek konusunda gezmek tozmakla işim yok bütün 24 saatimi çocuğuma adadım.sadece benim yaşayamadığım şeyleri o yaşasın birebir anne şevkati görsün diye

Biraz fazla büyütmüşsün desem kızmazsın sanırım.
Umarım sinirin çabuk geçer canım. Böyle durumlarda haklıyken haksız duruma düşmek çok yaşanır aklında olsun.

21 yaş çok da erken değil zaten. eminim harika bir annesin sen ve mükemmel bir evlat yetiştireceksin. allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.

aminnn canım saol.kimse 4 4 lük değil ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruma.s

larissa alsanaalsanasmile
kendine geldin mi canım.

cerencim ben 33 yaşındayım. şimdiki aklım olsa 22 yaşında evlenir kocamla 1 sene gezer tozar ve sonra çocuk yapardım.
yaş ilerledikçe daha zor oluyor. benim 6 sene istemem nedenim hep maddi olanaksızdı. şu an yine aynı ama herkes çocuk kısmetiyle gelir diye diye tamam dedim.
bu sne nasipse düşünüyoruz.

chevi noldu kuzum? bakim nerdesiniz?

nisannur hoşgeldin.
iyidir canım sen nasılsın?
chevi kıs avatardaki senin bebiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…