günaydın özlem geçmiş olsun cnm
sagol mutlu kız nasıl gidiyor çekiliş son tarih neydi yani hediye için....kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın özlem geçmiş olsun cnm
kaydirigubbakcemile5hatırlanmak ne güzel çok sagolun kalbim sizinle unutmayın daha sık uğramaya calışıcam.opuyorumnanaktangunaydınlar
gecmiş olsun özlemcim dun bıraz kulagını çınlattık uğramıyo noldu falan diye......
ıyı geceler kızlar.ben heyecandan uyuyamıyorum.bu ay ehlıyetımı aldım çok şükür ama arabam yoktu esım kardesımle fısıl fısıl konuşuyordu bırde habıre bıyerı arayıp duruyordu kuşkulandım dınledım evet duyduklarıma ınanamadım esım bana uygun araba bulmuş ve bana alıp suprız yapacakmış okadar mutluyumkı anlatamam
günaydın arkadaşlar a.s.
bugün pek olamyıcam
cadı kızımn azrasılamn d.günühihoyyyt
sınıf arkadaşları gelecek 30 çocuk eyvahedigeldismile
hep birlikte kutlucazgamyoncuiremsu
Günaydınnn :asigim::asigim:
Dün akşam süslendim falan Taksimde buluştuk önce 1 tur sonra özsüte gittik :jeyyar:
orada ikimiz başbaşa kutladık tabi ben süpriz bekliyorum ya böyle oldumm :sinifsinif::1shok:
Ondan Sonra saat 8 oldu hadi dedi ezeli izleyelim kendi kendimi yiyorum ama doğum günümde ezel mi izliycez diye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
5 karış suratla gittik ezel kaçmasın falan diye işte koşa koşa minibüse gittik:jeyyar::jeyyar:
Eve geldik hakan lavaboya gidicem diye koşa koşa çıktı bende arkadan içeri bi girdim
dayımlar-teyzemler-ananem-annemler(iki annemde) herkez orada :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İYİKİ DOĞDUNNNNN dedikk :asigim::asigim::asigim:
fatu gördüm seniiiiguclubacismile
günaydınnn nasılsın canım?zemuszemus
kaydirigubbakcemile5hatırlanmak ne güzel çok sagolun kalbim sizinle unutmayın daha sık uğramaya calışıcam.opuyorumnanaktan
spaydi tatlım doğum gününü kutluyım geç de olsa yeni yaşın sana mutluluk getirsin,saglıklı bir yaşam sürmeni dilerim sevdiklerinlezemuszemus
geldim kızlar.
fatunuz,özlem,nisan,ecem,derin,spaydı günaydın kıslar!
özlem geçmiş olsun. oğlun inşallah iyi olmuştur.
spedy kolyen çok hoşmuş.
nan hani resimlerin makkajlı, makkajlı?
geldim kızlar.
fatunuz,özlem,nisan,ecem,derin,spaydı günaydın kıslar!
özlem geçmiş olsun. oğlun inşallah iyi olmuştur.
spedy kolyen çok hoşmuş.
nan hani resimlerin makkajlı, makkajlı?