- 25 Aralık 2006
- 3.851
- 1
- 49
İnsan kendi evinin işini yaparken ,severek yapar elbette,
işten korkmayın bence,evninizde huzurunuz yerinde olsun,
gerisi gelir zaten...Şimdiki bayanlar şanslı bence,
çünkü erkeklerde eşlerine her konuda yardımcı oluyorlar...
Bende başak burcuyum ama bir türlü çok titiz olamadımkaydirigubbakcemile3 Yani titiz olduğum konular vardır yemekte özlelikle. Ama normalde dağınığım. Evlenince başka oluyor ama. Songül ablaya katılıyorum insanın kendi evi olunca herşeyi daha özene bezene yapar... Yani ben kuzenlerime bakıyorum da evlenmeden önce eline bez alıp temizlik yapmaları mucizeydi ama evlerine gidiyoruz herşey süper tertemiz çiçek gibi bakıyor evlerine. Ne güzel sende eşine uyum sağlamışsın. Allah düzeninizi bozmasın arkadaşım.:asigim:duygum korkma cnm inan ben böyle değildim ama benim eşim çok titiz çamaşır konusunda ütü konusunda yemek konusunda mesela çamaşırları yıkadıktan sonra koklar nasıl kokuyor diye ütü yaptıktan sonra bakar iyi ütülemişmiyim diye yemek yapınca hemen bakar tadına zaten toz görmeye tahamül edemiyor kendisi titiz olunca benide yaptı sağolsun ama çok düzenlidir kıyafetlerini çıkarınca hemen katlar ve yerleştirir doloba sabah yataktan kalkınca pijamalarını çıkarır katlar ve yerine koyar banyo yaptıktan sonra banyoyu yıkar eşim başak burcu
ınşallahh:smiley-cool:inşallah duygucuğum hep böyle devam eder cnm nişanlın
Çok güzel dedin ablam haklısın. Huzur olsun gerisi halledilir. Anlaşabilmek uyum sağlayabilmek önemli olanı...opuyorumnanaktanınsan kendi evinin işini yaparken ,severek yapar elbette,
işten korkmayın bence,evninizde huzurunuz yerinde olsun,
gerisi gelir zaten...Şimdiki bayanlar şanslı bence,
çünkü erkeklerde eşlerine her konuda yardımcı oluyorlar...
Şenizduygumsanada günaydın deyimde kaçiimm
kısmetsiz kedi, Duygu, MeLoDi sizlerede merhaba nasılsınız kızlar
günaydın güzellerim nasılsınız bakalım bayanssulusmile