• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

fatunuz beee
ben sen miyimmmm. :jeyyar:

mutlukız bak sana kime alacağımı söyledimm ben.
şu fatunuz gacısına söylesene o mu değil mi?

sen benden de betersin
inanmam bana alıcan işte bana bana bana

ayrıca kim yazdı bu etiketleri kimmmm

çiviyle larisi boşverin 30 nisan benim d.günüm:), çok konuşma fatu..., 11 nisan nisannur'un doğum günü......, 12 nisan doğum günüm sipaaayyddddiiiiii, 8mayıs doğumgünüm ben chevi:))))))), anneler, ben doğum günümü söylemem:), benim kurban fatunuz:d, cekilisimiz, chevinin değil 8 mart larisanın dogum günü:p, derinnn bana çıktında bide tanıt kendini be anam, fatu yürü naan ben aldım sana, gülazere hediye alan çaktırmadan söylesin...., gunu, icin, neslihang'nin doğum günü 30 nisan:)))

ben daha bişey alamadım.
sadece zorunlu hediyesi hazır!
offfffffff ne alıcam ben yaaaa?

çiviyle larisi boşverin 30 nisan benim d.günüm:), çok konuşma fatu..., 11 nisan nisannur'un doğum günü......, 12 nisan doğum günüm sipaaayyddddiiiiii, 8mayıs doğumgünüm ben chevi:))))))), anneler, ben doğum günümü söylemem:), benim kurban fatunuz:d, cekilisimiz, chevinin değil 8 mart larisanın dogum günü:p, derinnn bana çıktında bide tanıt kendini be anam, fatu yürü naan ben aldım sana, gülazere hediye alan çaktırmadan söylesin...., gunu, icin, neslihang'nin doğum günü 30 nisan:)))

bunları ben yazdmmmm

Fatunuzum zaten 19-26 arası tatlım,
yani sen al 28 Nisan'a kadar gönderirsin değil mi melenkim...

Son düzenleme:
hımmm etiketlere kimin ne yazdığını ben görüyorum nasılsa,
cezalara hazır olun bakalım...
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tunaydın kızlar nasılsınız hedıyeler hazırlanmaya baslamış neguzel.bende sadece ıstedıgı hedıyeyı aldım dıger alcagım hedıyelerde bellı ama gun gelsede yollasak hemen

Cümleten iyi haftalar arkadaşlar.
Ben de hedayelerimin küçük bir kısmını aldım. Ama daha çok çalışmam gerek, çok.

Fatunuzum zaten 19-26 arası tatlım,
yani sen al 26 sına kadar gönderirsin değil mi melenkim...

hımmm etiketlere kimin ne yazdığını ben görüyorum nasılsa,
cezalara hazır olun bakalım...
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tabi gönderirim ablacım ozamana kalmaz
abla döv onları beni heyecanlandırıyorlar
zaten dünden beri midem bulanıyor çok halsizim

fatunuz spedyy sana almıyor cnm merak etme

bunları ben yazdmmmm

ya kim alıcak ozaman banaaaa

Cümleten iyi haftalar arkadaşlar.
Ben de hedayelerimin küçük bir kısmını aldım. Ama daha çok çalışmam gerek, çok.

Gunaydın herkese.

tunaydın kızlar nasılsınız hedıyeler hazırlanmaya baslamış neguzel.bende sadece ıstedıgı hedıyeyı aldım dıger alcagım hedıyelerde bellı ama gun gelsede yollasak hemen

hoşgeldiniz hanımlar

günaydın hepinizeeee

Back