• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

melodi canım ne haber nasılsın bugün varmı bulantı felan...
efet ya bende zor girdim açılmadı bi türlü...

kızlar ya size sorum olucak
bana yardımcı olun
benim arkadaşım hamile ve ikizleri olucak zamanı var daha ama dr erken doğum olabilir demiş
yani 3-4 ay sonra bebişler gelebilir
ona ne hediye alabilirim ?
büyük eşyalarını anane dede hala falan alıyo
ben alacağım hediyenin hem işe yaramasını istiyorum hem de hemen kullanıp atılcak bişey olmamasını

kızlar bende zor girdim bugün.
şu an çok mutluyum. kaydirigubbakcemile2
az önce müdürüm geldi.
ben ankaraya gidecek sanıyordum.
dünkü iş ile ilgili konuştuk, sonra tam gidiyordu.
dedim size güzel bir haberim var.
hamileyim dedim.
çok sevindi geldi sarıldı, öptü.
ben çok şaşırdım böyle tepki vereceğini bilmiyordum.
çok sevindi bende tabi.
ohhhhhhhhh rahatladım.
zemuszemus

kızlar ya size sorum olucak
bana yardımcı olun
benim arkadaşım hamile ve ikizleri olucak zamanı var daha ama dr erken doğum olabilir demiş
yani 3-4 ay sonra bebişler gelebilir
ona ne hediye alabilirim ?
büyük eşyalarını anane dede hala falan alıyo
ben alacağım hediyenin hem işe yaramasını istiyorum hem de hemen kullanıp atılcak bişey olmamasını

canım benimde 2.5 aylık bir oğluşum var en çok kullanılanlar çıtçıtlı badiler zıbın takımları tulumlar falan böle bişiler alabilirsin yada bi dönence de olabilir

beşiğe takılıo şöle ışıklı müzikli oyuncaklı bişi 50 lira falan ama daha büyük bir hediye almak istiorsan oyun halısı al derim yada küçük istiorsan tulum takımları çokk kullanılır bebek bakım setide alabilirsin hem böle tek hediye almış olursun aslınd snein yerinde ben olsam bebekler yerine arkadaşıma hediye alırdım çünkü insna o dönemde beklio zaten herkes bebeğe bişiler alıcaktır

ecem valla böyle iyi tepki vereceğini beklemiyordum.
boşuna stres yapmışım.
songül demişki sen söylemiyeceksin.
bebişi kucağına alınca söylersin demiş.
gaza geldim ve söyledim.

dilekçim ben büyük bi hediye almak istiyorum
zaten bebişler masraflı oluyo maması bezi falan
birde ikiz olunca masraflar 2 katına çıkıcak
ben büyük bişey alayım hem onlar bi masraftan kurtulsunlar işleri görülsün diyorum
birde kız benim arkadaşım eşi sözlümün yeğeni iki taraflı olucak
arkadaşıma zaten hamile tuniği alıcam bi bursaya gittiğimde

ama dilek ben bu konularda acemi olduğum için soruyorum
anneye ne alabilirsin ki ?
yani hamile kıyafeti alırsın 1-2 tane o kadar

ama dilek ben bu konularda acemi olduğum için soruyorum
anneye ne alabilirsin ki ?
yani hamile kıyafeti alırsın 1-2 tane o kadar

hoşuna gidebşlecek herşey olabilir illla kıyafet olmak zorundamıki şu kolye ve ucu bir arada olan kolyelerden alabilirsin ben almıştım 100 lira falan onlarda bebeklerde kızsa küpe alabilirsin

canım hiç takı düşünmedim
dediğim gibi ben daha çok işine yarıcak bişey almayı istiyorum
yeni gelin zaten takısı bi sürü
bebişlerin biri kız biri erkek olucak inş
farklı yumurta ikizleri bebişler :nazar:

ozaman eğer almadıysa bebişlere hastane çıkışı alabilrsin içlerinde bebeğin ilk doğdugun da kulalnabilceği herşey oluo

aaa süpper fikir hastane çıkışı bi pembiş birde mavi
ya da bir gs birde fb li alırım :lepi:

zaten daha çokk zamanı var bebişlerin
ama dr erken gelebilirler deyince hazırlıkları hızlandırıyolar ağırlaşmadan halletmek istiyo işlerini falan
bende o yüzden şimdiden strese girdim yoksa daha var yani

ALLAH yardımcısı olsun bende erken doğum yaptım bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok kötü bişi inşallah o yaşamaz sende hep yanında olmaya çalış o aralar yanlız kaldıkca çıldırıo insan

şimdide siz bana yardım edin baklaım:d akşama kaynnam gelicekmiş nasıl geri gönderebilirim:(

Son düzenleme:
ALLAH yardımcısı olsun bende erken doğum yaptım bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok kötü bişi inşallah o yaşamaz sende hep yanında olmaya çalış o aralar yanlız kaldıkca çıldırıo insan

şimdide siz bana yardım edin baklaım:d akşama kaynnam gelicekmiş nasıl geri gönderebilirim:(

canım benim kıyamam ya
çok zor bi dönem dimi bebeğin erken gelmesi
ne kadarlık doğdu senin bebeğin

eyvahh kaynana konularında ben henüz deneyimli değilim ne yazık ki yorum yapamıcam

Back