Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]allah kolaylık versin nisancığım bozma moralini canım[/ı]
çok uykum geldiiiiii
selam kızlar nasılsınız?
biraz sizinle muhabbet edeyım gıdıcem fazla uğrayamadım bugun çünkü yarın eşimin kuzenının düğünü var eee çocukla düğüne hazırlanmak marıfet istiyor..bartın dan görümcem geldi daha yanına gidemedim..şimdi biraz sonra carsıya gidicem..kuaföre ( moralim çok bozuk çünkü...)
sonra oğluma bişeyler alıcam oradan kayınvalideme gecerim heralde....ben gece gelırım artık kızlar...gece bi uğrarım yarın sabahta hazırlanıp gideriz....
pazar günüde ygs sınavına giricem tekrar...ve pazar günü vbenım doğum günümmmmmmmmmmmm
artık uzun soluklu muhabbet için pazartesı sabahını beklıyorum....
HEPİNİZİ SEVİYORUM...beni seçen katilimden de çokkkkkkkkkkkkk özür diliyorum(((( affetsin beni......ÖPÜLDÜNÜZ.....
evet fatunuz çok güzel şeyler var cnm ama yine alabilirsin çıkıyor onlar ve başka yere yapışabiliyor cnm
selam kızlar nasılsınız?
biraz sizinle muhabbet edeyım gıdıcem fazla uğrayamadım bugun çünkü yarın eşimin kuzenının düğünü var eee çocukla düğüne hazırlanmak marıfet istiyor..bartın dan görümcem geldi daha yanına gidemedim..şimdi biraz sonra carsıya gidicem..kuaföre ( moralim çok bozuk çünkü...)
sonra oğluma bişeyler alıcam oradan kayınvalideme gecerim heralde....ben gece gelırım artık kızlar...gece bi uğrarım yarın sabahta hazırlanıp gideriz....
pazar günüde ygs sınavına giricem tekrar...ve pazar günü vbenım doğum günümmmmmmmmmmmm
artık uzun soluklu muhabbet için pazartesı sabahını beklıyorum....
HEPİNİZİ SEVİYORUM...beni seçen katilimden de çokkkkkkkkkkkkk özür diliyorum(((( affetsin beni......ÖPÜLDÜNÜZ.....
![]()
canım sıkma canını umarım sınavın süper geçer ki bence geçecek inşallah
ayrıca şimdiden yeni yaşın kutlu olsun
sen becerekli bir kadınsınm hepsinin altından kalkarsın
sağol canım benim...becerikliyimdir de insanı şaşırtıyorlar işte....
Allah yardımcın olsun.
Pazartesi görüşürüz.
fatunuz senin çağırma msj geri tepti kuşum herhall..
normalde daha fazla arkadas olmuyormuy du burdaeyvahedigeldismile
Ha gayret fatunuzcum kalabalıklaşacağız
ayyyy biraz önce Ezgi aradı,
anne unutmadın dimi diye;bende neyi prenses dedim,
bugün babaım doğumgünü dedi,
hemen pasta siparişini verdim,vallahi unutmuştum...
fatucum hakketten chevi nerelerde ki?bilmiyorumkismile
fatunuz çıkıyor cnm bende yapıştırdım hatta silinebiliyorda cnm
fatu kız sen bana çıkaydın keşke bir sürü alır gönderirdim sannnnnaaaaaaaaa