- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
yok kız sana almıyorum
kesssiinnnn
içine dert olur laf dimezse :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben 5 dk sonra çıkıcam kızlar
eve gdince gelirim gene olur mu nereye kayboldu bu hatun dimeyin yaniii
geldim kız
cuma saati müşteri geldi
millette cumadaydı bana kaldı
napıyosunuz
fatunuz bu hafta çokk yoğundum pazartesiden itibaren daha da artıcak büyük ihtimalle
haberini olsun yani
arkadaşlar gönderdiğim mesajlardan gelen cevaplara istinaden birkaç bişey söylemek istiyorum
kimse üzerine alınmasın ama herkes hepimiz payımıza düşeni alalım
topikteki boşluğun sebep olarak
çok az kişinin topikte olması uğrandığında kimsenin bulunmayışı
birbirini eskiden tanıyan kişilerin daha samimi olup yeni gelenlerin kendilerini dışlanmış ya da yabancı hissedişi
bazen yazılanların umursanmıyormuş gibi görmezden gelinişi
katılan kişilerin kendilerini yeterince tanıtmamaları nedeniyle hediye alacak kişilerin sıkıntı yaşaması ve şevklerinin kırılması
Fatunuz, geldim canım, haydi sohbet edelim.
Evet Anuşka abla sen kime alıyosun de bakalım
evet hatırlatayım ve fikir alayım eve gidince okurum kaçtım ben
Ben sana alıyorum,
sen Ece'ye alıyorsun,
Ece Spidi'ye alıyor,
Spidi Songül'e alıyor,
Songül Melodi'ye alıyor,
Melodi Larisa'ya alıyor,
larisa Mutlukız'a alıyor,
Mutlukız bana alıyor,
Ben sana alıyorum
sen Ece'ye alıyorsun,
Ece Spidi'ye alıyor,
Spidi Songül'e alıyor,
Songül Melodi'ye alıyor,
Melodi Larisa'ya alıyor,
larisa Mutlukız'a alıyor,
Mutlukız bana alıyor,
Oh be, döktüm içimi nihayet.
Şimdi ben yorum yapayım.
Bir önceki çekilişte bende sabahtan Ce deyip bakınıyordum yorum yazmıyordum ama okuyordum. Zamanla alıştım muhabbetlere katıldım ve şimdi daha aktif oldum.
Yazılanların arada kaynaması konusuna gelince çok kalabalık olduğumuzda sayfalar çok hızlı ilerliyor araya kaynayabiliyor.
Bknz. Fatunuzcum bile küstü bize geçen gün niye halini hatrını sormadık diye halbuki melodi sormuş emme yazılar ilerlediğinden fatucum görmemiş insanlık hali olabilir yani
selam arkadaşlar
az önce aldığım mesajla başım yarıldı akannehir
ben normalde siteye kasım annelerinde takılırım zaman buldukçada faliyetlere katılırım
ama son 2 haftadır öle yoğunum ve o kadar çok üst üste geldiki hiç bir yere bakamaz oldum
diğer topikteki arkadaşlar neler neler diyor şaşar kalırsınız valla sempatiksalakcinni
en son noktayı bu sabah koydum ve kafamın dalgınlığından hiç olmadık bir yerde araba ile kaza yaptım
Allahtan bende veya karşı tarafta bişi yok cana geleceğine mala gelsin ama düşünün nasıl bir kafa dalgınlığındayım
hediye alacağım kurbanım belli aklımda az çok şekillendirdimde ne alacağımı ama işin aslı ben kime kurban oldum onu merak ediyorum
bilen varsa accık çıtlatabilirmiiiii CADIARZU
selam arkadaşlar
az önce aldığım mesajla başım yarıldı akannehir
ben normalde siteye kasım annelerinde takılırım zaman buldukçada faliyetlere katılırım
ama son 2 haftadır öle yoğunum ve o kadar çok üst üste geldiki hiç bir yere bakamaz oldum
diğer topikteki arkadaşlar neler neler diyor şaşar kalırsınız valla sempatiksalakcinni
en son noktayı bu sabah koydum ve kafamın dalgınlığından hiç olmadık bir yerde araba ile kaza yaptım
Allahtan bende veya karşı tarafta bişi yok cana geleceğine mala gelsin ama düşünün nasıl bir kafa dalgınlığındayım
hediye alacağım kurbanım belli aklımda az çok şekillendirdimde ne alacağımı ama işin aslı ben kime kurban oldum onu merak ediyorum
bilen varsa accık çıtlatabilirmiiiii CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?