Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meloşum dalga geçiyorum canım ya
hakkaten bi ara adresini yolla bana da şeker göndereyim sana
sende sürprizini ertele bi süre düğünüme yakın yap
Ben 2 aydır falan aşşağıda salonda çekyatta yatıyorum benim odam komple yıkıldı falan bizim nişanlıkta yatak odasının yanındaki boş odada yatakta duruyordu.
işte dün bi türlü yer bulamadık annemle babama diyorumki siz salonda çekyatta yatın ben nişanlığımı yatak odasına yatağa koyayım :roflol::roflol:
arsızlığın en üst noktasındasın biliyorsun de mi
Ben 2 aydır falan aşşağıda salonda çekyatta yatıyorum benim odam komple yıkıldı falan bizim nişanlıkta yatak odasının yanındaki boş odada yatakta duruyordu.
işte dün bi türlü yer bulamadık annemle babama diyorumki siz salonda çekyatta yatın ben nişanlığımı yatak odasına yatağa koyayım :roflol::roflol:
niyeki alt tarafı 2 ay yatacaklar çekyatta :teytey::teytey:
ben eve gidiyorum arkadaşlar,
karnım çooook acıktı,
kendinize iyi bakın,yaramazlık yapmayın emiiii.
:roflol: :roflol: :roflol:
yok artık yaa
abini atsaydın odasından oraya koysaydın :roflol:
ben eve gidiyorum arkadaşlar,
karnım çooook acıktı,
kendinize iyi bakın,yaramazlık yapmayın emiiii.