• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

benimki halsizlikten eve gidip yatmak istiyorum.
1 ay tatil istiyorum.
[/QUOTE]

7. aydan sonra zaten izınlısın 5.ayda falan alırsın hayatımm rahatca hamişliğin tadını çıkarırsın az sık dişini bir süre sonra halsizliğinde gecer inş...

Ben 2 aydır falan aşşağıda salonda çekyatta yatıyorum benim odam komple yıkıldı falan bizim nişanlıkta yatak odasının yanındaki boş odada yatakta duruyordu.
işte dün bi türlü yer bulamadık annemle babama diyorumki siz salonda çekyatta yatın ben nişanlığımı yatak odasına yatağa koyayım :roflol::roflol:

meloşum dalga geçiyorum canım ya
hakkaten bi ara adresini yolla bana da şeker göndereyim sana
sende sürprizini ertele bi süre düğünüme yakın yap

sağol canım şimdi canım çekmiyor. çekince ben sana söylerim.
düğüne çok var canım. öyle büyük birşey değil buraya özel bişey.

Ben 2 aydır falan aşşağıda salonda çekyatta yatıyorum benim odam komple yıkıldı falan bizim nişanlıkta yatak odasının yanındaki boş odada yatakta duruyordu.
işte dün bi türlü yer bulamadık annemle babama diyorumki siz salonda çekyatta yatın ben nişanlığımı yatak odasına yatağa koyayım :roflol::roflol:

arsızlığın en üst noktasındasın biliyorsun de mi

:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
yok artık yaa
abini atsaydın odasından oraya koysaydın :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
yok artık yaa
abini atsaydın odasından oraya koysaydın :roflol:

yok be o pislik onun odasında var ya nişanlık siyaha dönüşür :olmaz:
ben bile girmiyorum onun odasına odalarımız yanyana yakında araya paravan çekicem
gerçi kapıyı kapatıyorum ama ne fayda akannehirakannehir

ben eve gidiyorum arkadaşlar,
karnım çooook acıktı,
kendinize iyi bakın,yaramazlık yapmayın emiiii.

iyi akşamlar abla artık pazartesi görüşürüz aklinialirimsmile

benimde çıkışım yaklaştı herkese iyi akşamlar.
bugün larissa gene görünmedi.

ıyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri.

Back