sevgılı anuşka (abla desem sorun olurmu bılemedım)...Böyle şeyleri okudukça tüylerim diken diken oluyor.
Oğluşum pazar günü ÖSS sınavına giriyor. Haziran'daki son sınavdan sonra Allah izin verir de kazanırsa, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük bir şehre giderse geceleri nasıl rahat uyurum diye şimdiden derin derin düşünür oldum.
merhaba sevdıcek kurbanım nasılsın?..boshayallersmile:umursamaz: ben buralardayım
sevgılı anuşka (abla desem sorun olurmu bılemedım)...
bence bukadar takmayın eger oglunuz kendını bılyosa korkmayın ama emınım sız cok guzel yetıstırmıssınız dır..bılınclıdır ha ama ne buyuk sehıre dusersede elını uzerınden asla cekmeyın derım her daım oglum uyandınmı oglum sole bı soru var dıye bahaneler ureterek ustaca takıpde olmalısınız..ve en onemlısı dıyalogunuz guzel olmalı evladınızla kı sızle herseyını paylassın buda hata yapma durumunu dusuruyo..
merhaba sevdıcek kurbanım nasılsın?..boshayallersmile
anaa banlı kankam gelmiş
nettin la niye banlandın anlat hele
hava burdada super kesın ben ıyı degılım..ne yapayım aynı hava güzelmiş songil abla oyle dedı sokağa çıkasım var ama hazırlanasım yok..
:)
sen nasılsın iyisin dimi..
şitres den uzak dsur
hava burdada super kesın ben ıyı degılım..
eskıden olsa evde zıncırlensem evde duramayan ben evden cıkamıyom mafoldumben..
eskı halımı ozledım acıkcası ..
sen cık oglun gunes alsın 1,5 saat enerjısını attır..onla bırlıkde kum oyna parkda ..:hulya:
hava burdada super kesın ben ıyı degılım..
eskıden olsa evde zıncırlensem evde duramayan ben evden cıkamıyom mafoldumben..
eskı halımı ozledım acıkcası ..
sen cık oglun gunes alsın 1,5 saat enerjısını attır..onla bırlıkde kum oyna parkda ..:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?