• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Böyle şeyleri okudukça tüylerim diken diken oluyor.
Oğluşum pazar günü ÖSS sınavına giriyor. Haziran'daki son sınavdan sonra Allah izin verir de kazanırsa, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük bir şehre giderse geceleri nasıl rahat uyurum diye şimdiden derin derin düşünür oldum.

Böyle şeyleri okudukça tüylerim diken diken oluyor.
Oğluşum pazar günü ÖSS sınavına giriyor. Haziran'daki son sınavdan sonra Allah izin verir de kazanırsa, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük bir şehre giderse geceleri nasıl rahat uyurum diye şimdiden derin derin düşünür oldum.
sevgılı anuşka (abla desem sorun olurmu bılemedım)...
bence bukadar takmayın eger oglunuz kendını bılyosa korkmayın ama emınım sız cok guzel yetıstırmıssınız dır..bılınclıdır ha ama ne buyuk sehıre dusersede elını uzerınden asla cekmeyın derım her daım oglum uyandınmı oglum sole bı soru var dıye bahaneler ureterek ustaca takıpde olmalısınız..ve en onemlısı dıyalogunuz guzel olmalı evladınızla kı sızle herseyını paylassın buda hata yapma durumunu dusuruyo..
:umursamaz: ben buralardayım
merhaba sevdıcek kurbanım nasılsın?..boshayallersmile

sevgılı anuşka (abla desem sorun olurmu bılemedım)...
bence bukadar takmayın eger oglunuz kendını bılyosa korkmayın ama emınım sız cok guzel yetıstırmıssınız dır..bılınclıdır ha ama ne buyuk sehıre dusersede elını uzerınden asla cekmeyın derım her daım oglum uyandınmı oglum sole bı soru var dıye bahaneler ureterek ustaca takıpde olmalısınız..ve en onemlısı dıyalogunuz guzel olmalı evladınızla kı sızle herseyını paylassın buda hata yapma durumunu dusuruyo..

merhaba sevdıcek kurbanım nasılsın?..boshayallersmile

:delphin: ne yapayım aynı hava güzelmiş songil abla oyle dedı sokağa çıkasım var ama hazırlanasım yok..
:)
sen nasılsın iyisin dimi..
şitres den uzak dsur
:nazar:

:delphin: ne yapayım aynı hava güzelmiş songil abla oyle dedı sokağa çıkasım var ama hazırlanasım yok..
:)
sen nasılsın iyisin dimi..
şitres den uzak dsur
:nazar:
hava burdada super kesın ben ıyı degılım..
eskıden olsa evde zıncırlensem evde duramayan ben evden cıkamıyom mafoldumben..
eskı halımı ozledım acıkcası ..
sen cık oglun gunes alsın 1,5 saat enerjısını attır..onla bırlıkde kum oyna parkda ..:hulya:

sen cık oglun gunes alsın 1,5 saat enerjısını attır..onla bırlıkde kum oyna parkda ..:hulya:

çıkıcam annemi beklıyorum gelsın hep beraber çıkalım dedim:)
geçecek güzelim bıraz sabır..

Ah kıyamam sana ben..
kar'cım bir dönem herkes yaşar bunu inan,
ama kendine inandığın ,güvendiğin ve yaşama sevincin olduğu için
çok kısa zaman sonra eskisinden daha da iyi olacaksın,bende buna inanıyorum...
hep güzel şeyler düşün,olumlu düşün ki sonuç da olumlu olsun.
..Şeniz

Merhaba hanımlar,
Bir kaç gündür giremiyorudum.

Pazar gecesi çalıştığım fabrika hırsızlarca soyuldu ve bilgisarlarımız çalınmış.
Şimdi bilgisayarcı geldi de hırsızın insafına kalıp bıraktığı bilgisayarı kurdu
Bu aralar pek fazla siteye giremeyeceğim ama ara ara takipteyim
Haber vereyim dedim
Kendinize iyi bakın

Evin Yolu
Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş, onu orda bırakıp doğru işe gitmiş... Aynı akşam işten eve gelmiş, bir bakmış kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor. Kadın neşe içinde "Ayy bütün gün onu aradım" demiş. "ama akşamüstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim" Adam tabi çok bozulmuş ama belli etmemiş.
Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış yine işe gitmiş, akşam işten eve gelmiş bir de ne görsün, kedi salonda yine karısıyla yerlerde yuvarlanıyor.
Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış, akşam gelmiş yine kedi evde. Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde.
Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş, 90 blok öteye gitmiş, oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, oradan tekrar sağa dönmüş, 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş ve kediyi orda arabadan atmış...
Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karışını arıyor:
"Hayatım, kedi orda mı?"
"Evet... Neden sordun?"
"Şunu telefona bir çağırsana... KAYBOLDUM..!"

slm kızlar nasılsınız çok yogunum okuyorum sızlerı ama yazcagım zaman ışım çıkıyor kapatıyorum.mısafırım var 2 haftadır ayın 16 sında gıtcek kardesım sonra kayınvalıdemler gelcek yogunlugum bıtcek gıbı degıl ama yanında bırılerının olması çok guzel.

Sızlerde ıyısınızdır hedıye alanlar oldumu benım profılıme 1 kışi bakmış sanırım ben onun kurbanıyım

Back
X