Anneler Günü için de çekilişimiz var....

1126bohcaa.png

Bu canım ama biraz daha süslü olacak şimdiki. Aynı çiçek ve süslemelerle bohça çiçeğide yapıyoruz. Bu da yeni moda zaten. Bohça giderken birde bohça çiçeği götürüyorlar. a.s

1126bohcaa.png

Bu canım ama biraz daha süslü olacak şimdiki. Aynı çiçek ve süslemelerle bohça çiçeğide yapıyoruz. Bu da yeni moda zaten. Bohça giderken birde bohça çiçeği götürüyorlar. a.s

Ay ben göremiyorumbilmiyorumkismile
Şu bilgisayarı atacam camdan aşşağı o olacakalsanaalsanasmile

irem bu çok şık yaw.
pofs bana niye gelmedi böyle şeyler?

bitince son halini de göster lütfen.

ilgin naber bugün herkes farklı zamanlarda geliyor kimseyi yakalayamadım.
çekiliş yaklaşırken herkes burada olur.

yıldız çok merak ettiysen mail atayım canım :)

melodi :) tanışıyor olsaydık sölerdim kayınvalideceğine yapın istiyor heves ediyor arkadaşım derdim :)

Şimdiki gelinler cidden çok şanslı ama hergün yeni birşey çıkıyor. Birde daha hevesli ve detaycılar. Öyle olduklarında çalışmak daha zor oluyor ama önemli olan onların içlerine sinmesi olduğu için mazur görüyorum.

ah canım benim sen söyleseydin de yapmazdı.
evlenirken 1 kutu toplu iğne bile almadı.
nişan sandığımı eşimle ben aldık. eşime istanbuldan çanta cüzdan terlik al dedim.
kardeşi ve annesiyle gidip bana anneannemin kullanacağı modelleri almışlar.
böyle şık şeyleri gördükçe yeniden evlenesim geliyor.

yıldız çok merak ettiysen mail atayım canım :)

melodi :) tanışıyor olsaydık sölerdim kayınvalideceğine yapın istiyor heves ediyor arkadaşım derdim :)

Şimdiki gelinler cidden çok şanslı ama hergün yeni birşey çıkıyor. Birde daha hevesli ve detaycılar. Öyle olduklarında çalışmak daha zor oluyor ama önemli olan onların içlerine sinmesi olduğu için mazur görüyorum.

Valla özelden atarsan sevinirim.opuyorumnanaktan
Ay ben hiç böyle şeylere meraklı değildim.
Kendi çeyizimi bile evleneceğim zaman çeyiz serilirken gördüm o derecede yanikaydirigubbakcemile3
Ama kaynanama baka baka ona benzedim sanırsam, gelin kaynana toprağından olmazsa olmazmışkafamçokkarıştı

melodi üzülme şekerim hepsi böyle. Benimki de istemedi bohça yapmayalım dedi. E peki dedik bizde işimize de gelmedi değil açıkcası :)

yıldızcım burdan görmüyorsan özelden de göremezsin cnm.

chevi kıs nereye gidiyosun gene.
hem niye dil çıkarıyosun ayıp demi?

ah iremcim biz bir bohça verdik özene bezene.
o zaman böyle süslü şeyler yoktu.
işlemeli bohça almıştı annem ona hazırladık.
içinde göz nurum seccadem de vardı.
bize gelen o kadar özensizdi ki anlatamam.
anneme, abime, yengeme alınan şeyleri hiçbiri beğenmedi ve kullanmadı.
havlu bile basit ve kalitesizdi.

Boşver melodicim boşver. Hiç takma sen kocişkonla mutlumusun ona bak gerisi hikaye.

fatunuz hoşgeldin.

işte bazen böyle güzel şeyleri görünce benim ne eksiğim var diyorum iremcim.

fatunuz kıs hoşgeldin.

X