Anneler Gunu Hediyesi bebism gelse

Baska topic e de yazdim cvp bekliyorum. Kizlar yardimm... dun fortel erken gebelik testi yapmistim silik bir cizgi vardi. Ilk odrarlaydi. Bugunse umutsuzken oglene dogru bir normal gebelik testi yaptim. 25. Gunumdeyim ve adetim 28-30 gunun altina dusmez.. umutsuzken boyle bir sonuc cikti. Nasil yorumlarssniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım ikinci çizgi baya belli olmuş istersen bir kan testi yaptir rahat rahat sevin. Insan doktordan hemsireden duymayinca sevinmeye korkuyor yav...

Ne zaman çektin fotoyu üzerinden epey zaman geçince de yanlış gösteriyor. Eger testi yaptiktan kisa süre sonra cektiysen cidden epey belli ikinci çizgi bence hamilesin ama iyice emin olmadan sevinme çok sinir bozucu oluyor. Ben de erken test yapmıştım sonuç bu kadar net değildi ama çizgi belirtmişti bos yere umut etmiştim.

Inşallah hamilesindir.

Canim hemen cektim fotoyu ilk 3 dk icinde 2 kere cektim iste. Sonralari daha da koyulasti ama sure asimina ugramistir diye dusundum. Insallah vardir. Gunum gecmeden dr a gittiginde de alay konusu oluyosun. Ne bileyim. 27. Gunde kan verecegim bi de cikmama korkusu var.

canım hayırlı olsun bence bebeğin seninle birlikte ne güzel anneler gününü birlikte kutlucasınız..

canım hayırlı olsun bence bebeğin seninle birlikte ne güzel anneler gününü birlikte kutlucasınız..

Insallah canim. Allah hepimize yasatsin o duyguyu. Saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi. Hamissem bile ilk uc ay rahat gun yok bana. Sakinmak istemiyorum ama gecmisi tekrar yasamak da istemiyorum. Tek korkum nasil davranmam gerektigini bilememek...

canım benimde 7 yıldır olmuyordu tüp bebekle oldu fakat 5 aylıkken suyum geldiği için bebeğimi kaybettim.. dün adet regl olmam gerekiyordu olmadım umutlanmak istemiyorum ama elimde değil dilerim bende cift çizgiyi görürüm

Insallah canim aratmadan versin insallah

Anneler gunune hamile giren butun arkadaslara hayirli olsun, Benim gibi henuz bebegi gelmeyen arkadaslar insallah onumuzdeki sene anneler gunune bebeklerimizle girmek dilegiyle.Rabbim kimseye bu duyguyu aratmasin en kisa zamanda hepimizin kucaklari dolsun insallah,

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nerdeyse bir yıl önce istediğim dileğim bir yıl sonra kabul olacak Allahın izniyle bu topiği gecen yıl ikinci bebegimide düşürürken yazmışım bebegimi kaybettikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım Rabbime binlerce sükürler olsun bugünlere geldik inşallah bu sene anneler gününde b3begim yanımda olacak Allahım gönülden isteyen herkese anneliği yaşat kimsenin kucagını boş bırakma

sen bebeğinin göbüşüne gelmesini istemiştin Allah kucağına verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…