Anneler Gunu Hediyesi bebism gelse

kendime en güzel anneler günü hediyesini verdim hamişimmmmmm. ailelere anneler gününde dicez. Kanda baktırmadım ama daha .Yanılmaz degıl mı ıdrar net çıktı baya çünkü:26:

Doktora gitmeden annelere söyleme bence. Ne bilim bazen boş gebelik dış gebelik falan oluyor Allah korusun :26:

Çok isabetli bir karar vermissin. Ben de olursa olur olmazsa kismet diycem bidaha ki ayy bu ay gibi dert etmeyecem streste iyi gelmiyor zaten.. ben de sevdim seni dertlesiriz yine.. görüşmek üzere canım

Mrb canim nasilsin adet oldunmu ben bugundu adet gunum hala olmadim dunku testimdede hafif cizgi belirmis ama ustunden bayagi zaman gecti bosa umutlanmayayim pozitif test ornekleri bolumune koydum resmi istersen bir bak, ama imkansiz dimi

Mrb canim nasilsin adet oldunmu ben bugundu adet gunum hala olmadim dunku testimdede hafif cizgi belirmis ama ustunden bayagi zaman gecti bosa umutlanmayayim pozitif test ornekleri bolumune koydum resmi istersen bir bak, ama imkansiz dimi

Tamam canim bi bakayım. Bende değişen yok kahverengi akıntı geliyo az az kırmızıya dönmedi bir türlü. Bu hafta sonuna kadar bekleyecem kirmizilar gelmezse test yapacam gene negatif çıkarsa doktora gidecem napim

Acaba gec dollenme olabilirmi canim bebek yerlesirken 3 gun falan kahverengi akinti olabiliyormus, benim gecen ay adetim 12 gun gecikti dr hormonlarin bozulmus dedi yine korkuyorum hormonlarim yuzunden yine gecikecekmi adetim belkide o yuzden hamile kalamiyorum offf bende adet olsamda olmasamda onumuzdeki hafta dr a gidecegim,

Nasilsin sema adet oldun mu ben hala olmadim belim ve kasiklarim agriyor bugun izinliydim gun boyunca battaniyeden cikamadim cok fazla usume var, bir de kan verdim sonuc yarina kaldi,

Kan sonucum 6, 47 cikti, supheli bir durum varla yok arasi bacim ilerlemeyebilirde gec dollenmeyse artabilirde ama cok cokkucuk bir deger

Nasilsin sema adet oldun mu ben hala olmadim belim ve kasiklarim agriyor bugun izinliydim gun boyunca battaniyeden cikamadim cok fazla usume var, bir de kan verdim sonuc yarina kaldi,

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canim. Ben malesef kırmızı kart yedim yav fena ağrım var bu ay bir tuhaf oldum ::26:
Bidahaki ay bu kadar abartmam inşallah

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canim. Ben malesef kırmızı kart yedim yav fena ağrım var bu ay bir tuhaf oldum ::26:
Bidahaki ay bu kadar abartmam inşallah

Canim yaaa bende adet olacakmiyim olmayacakmiyim hic belli degil hcg 6, 47 cikti ya gec dollenme ya kimyasal yada hic bir sey ama neden adet olmadigim anlasildi en son ikikim 23 nisandaydi ondan sonra hic iliskiye girmedim ustunden 12gun gecmis bu geger cok dusuk kimyasal galiba cuma gunu bir daha kan verecegim ya iyice duser yada yukselir

Hayırlısı canım.. inşallah artar, Allah yüzünü güldürür. Olmasa da üzülme artık bu defa kafaya takmayalim stres de etkiliyor.

Hayırlısı canım.. inşallah artar, Allah yüzünü güldürür. Olmasa da üzülme artık bu defa kafaya takmayalim stres de etkiliyor.

Canim netten hep okuyorum bu deger kimyasal gebelik gecirdigimi gosteriyor degerim 5 in altina duserse adetim baslayacak demekki ikigun ince degerim 10 civarindaymiski cizgi hafif belirmis nasip Allaha hep dua ediyorum ayni acilari bir daha yasatmasin yine kaybedeceksem bari kurtaj olmadan kaybedim, Allah hepimizin yuzunu guldursun en cok ta bizim gibi kurtaj olmus bebegini kaybetmis kadinlara tekrar yavrularini gondererek guldursun,

Kimyasal gebelik nasıl oluyor neden oluyor acaba... :26:

Kimyasal gebelik nasıl oluyor neden oluyor acaba... :26:

Kimyasal gebelikte dollenme oluyor ama yine sglikli bir embriyo olmadigi icin gebeligi tamamlayacak diger fonksiyonlar olusmuyor kese gibi, vucut kendiliginden atiyormus cogu kadin gec adet gordum diye dusunutken meger idrar testinde belirmeyecek kadar az bir deger hcg oluyor giderek dusuyor ve sonunda kanama oluyor adetle birlikte atiliyor ama cok agrili oluyormus cok dinlenmem lazim , napalim Allah daha buyuk acilardan korusun bu gun degerim 6 degilde 600 olsa esime mutlu bir haber vermek isterdim o nedenlede biraz agladim neden yine boyle oldu diye ama esim olsun bir daha ki ay olur diye teselli etti,

Bugunku testin 1 saat sonraki hala henuz kurumamis islak yerler gorunuyor dusmedimi yoksa degerim yaa

Eklentiler

• $20140509_204542.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $20140509_204401.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 73
:resimde belli olmamis ama incecik pembe cizgi var belki 20 falan olmustur ama hala azalmamis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…