• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü geldi çattı...Neler aldınız eli öpülesi Annelerinize paylaşalım mı?

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
evet hanımlar mayıs ayı ve bildiğiniz gibi anneler günü geldi çattı ayıptır söylemesi daha ben anneme bişey alamadım çünkü ne alacağıma karar veremedim sizler aldınızmı neler aldınız benimle paylaşırsanız fikir edinmiş olurum banada yardımcı olmuş olursunuz hadi bakalım sizleri dinliyorum....

nişanlı oldugum için kayınvaldeme aldım pullu boncuklu kahverengi bi bluz kahverengi şal bakır fincan tepsi seti babaannesine pijama ve yazma

her sene kıyafet,terlik vs. almaktan sıkıldım,o yüzden bu sene hediyemi kendim yapacağım,takı tasarım kursuna gittiğim için anneme güzel bir kolye yapacağım yarın ,bence bu annem için daha değerli bir hediye olacaktır ama eğer annem emekli olmasaydı ona belki özel emeklilik sigortası öderdim,tabii her ay primlerini ben öderdim ,genelde bunu eşler anneler gününde hediye ediyor ama olsun :1hug:

ben anneme canta aldm kayınvalıdeme bısı bulamadım daha gecen sene tlf almıstım bu sene blmiyorum

anneme elektrıklı süpürge alıcam
eskımıstı artık cekmıyo dıyodusengözlerimebaksanab
kaynanma soguk su-tatlicadiarzu-
hıc bısey almıycam ona :delphin::1closedeyes:

evet hanımlar yarın anneler günü zamanımız gittikçe daralıyor seçeneklerinizi görelim lütfen hala karar veremedim:1no2:

hediyelerimiz hazır.
ben anneme tencere takımı aldım.
kayınvalideme kahvaltı takımı aldım.
eşim annemle kayınvalideme kolye almış(tabi aynı değiller)

annecıgımeee altın kupe aldım dayanamadım verdım ;)

sevgılımın annesıne de bluz aldım ..

valla daha 2 gün önce annemdeydim memlekette...anneler gününnde yanında olamayacagım için eşim ve ben tablo aldık...üstünde canım annem yazan bi anne ve bi bebek resmi olan...

anneme eşarp kayınvalideme cüzdan aldım..güle güle kullansın tüm anneler cicilerini :))
kızımda bana kolye ve küpe almış :)

annem yaşadığı için kendimi çok şanslı görüyorum ve şükür yine ona hediye almak nasip oldu.aslında annem uzaktaydı ama bi işten dolayı yanıma gelmek zorunda kaldı.bende uzun zamandan sonra anneciğimle beraber anneler gününü kutlıcam.inş.ona çok aradığı sandelet terliği,kayınvalidemede güzel bi blüz aldım.beğenirler inşallah.

kaynanama ayakkabı,anneme mutfak robotubeni büyüten teyzoşuma da kettle aldım...
ama eşim ve kızım bana hiç bişi almadılar

Back