• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler deneyiminize ihtiyacım var

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
herkeze merhabalar öncelikle allah bebişlerinize uzun ömürler versin bende anne adyıyım ve kzıma alışverişe başladık sizin deneyiminize ihtiyacım var çünkü ist yanlızım hiç kimsem yok malesef fikir vericek yardım edecek ben bebişe bebek odası düşünüyorum beşiği büyen mi alsam küçük mü ve sallanan mı olsun sabit mi ?ve sizce nerden almalıyım site adı verirseniz sevinirim birde ana kucağımı yoksa taşıma koltuğumu alsam? hem dışarı çıkarkende iyi olur herhalde birde mevlütte ne yapmam gerek neler almalıyım gecelik falan kendime kızımın kıyafetini aldım bile ne dağıtsam ?kıyafetlerini aldım ama hastaneye ne götürsem çok gerekli olanları götüreyim istiyorum normal doğum olucak inş başka aklıma bişi gelmiyor şimdiden cvp için tşkl:teytey:

cnm öncelikle allah bebeğini hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin .
bebek odası çeşitleri istanbulda yaşıyorsun sonuçta anadolu yakası mı avrupa yakası mı bilmiyorum ama anadolu yakası ise modoko mobilyacılar çarşısı var avrupa yakası ise masko var oralara bak bence bebek odaları mobilya çeşitlerine istemediğin kadar model var çok çeşit görüp fikir edinmiş olursun,incelersin daha kolay karara verirsin ve senin aklına gelmiyen şeyleride o modellerde yakalamış olursun.
bende büyüyen yataklı oda takımı aldım ayrıca onların ebatları daha farklı oluyo ne kadar büyüyen olsada ben normal büyüdüğü zaman içerisinde ki yatak ölçüsü 90-190 olsun istedim ona göre yaptılar aynısının daha büyüğü oldu böylesi daha ii yoksa standart tek kişilik yatkalar o büyümüş haline bile büyük geliyo bu aklında bulunsun.
ana kucağı,taşıma koltuğu konusuna gelince

ben yine taşıma koltuğu aldım hem arabada hem evde hem dışarda rahat kullandım. onu tavsiye ederim. bebek arabasyla takım almıştım bebek arabasına da mont edilerek kullanıyordum. çok amaçlı kullanılıyor tavsiye ederim.

mevlüt olayındada oğluma mevlüt takımlarından almıştım ama ben daha iyileşmeden okutmadım yani aradan baya zaman geçtikten sonra okuttuğum için gecelik falan değilde normal pantolon gömlek falan o tarzda giyinmiştim yani . yemek olarak standart pilav et vardı. kutu ayran verdim yanında . sonrasındada tatlı işte .
hastane için bol iç çamaşırı ve gecelik (birkaç tane olsun ),çorap,terlik,kolonya,ıslak mendil kendin için
bebek için ;bolca tulum ve iç takım,battaniye,bez,ıslak mendilleri,şapkası ,eldiveni,
canım şimdilik aklıma gelen bunlar. umarım yardımcı olabilmişimdir.

çok tşk ederim yardımcı oldun tabi arkadaşım sağol bende 40 gülükken yapıcam inş mevlütü o zamn giymem gerekir mi acaba gecelik

selam canım. besık alıcakcan bence oyun parklı besıklerden al cunkı 6.7aylıkken cok donuyorlar ve tutunarak kalkıyorlar dusme ıhtımalı yok bu besıklerde. fıyatıda 115ytl cıvarlarında bırsey
http://www.hediyedenizi.com/Hediye_...ile/Yatak-Yurutec/Cocuk_Yataklari_Parklar.htm
bu sıtede uygun fıyatlara bulabılırsın ıncele ıstersen.
tasıma koltugu daha ıyı buyuyuncede bıner ayrıca.
mevlutle ılgılı herseyı annem yaptı pek anlamıyorum acıkcası.
allah uzun omurler versın annesı bebegıne saglıkla ınsallahh

taşıma koltugunu -benm kız ufaktı belki ondan- 4 aylıkken başladım kullanmaya,sen bir portbebeli takım al 3lüsü var sanırım oluyor, ana kucağı , portbebe , ilk aylar kullanışlı olur,zeten önümüz kış,çantası bir de.
koltugu sonra da alırsınız,bir de baştan herşeyi alayım deme,mesela bebek arabasına acele ettik bir,epey para verdik.
kıyafet alabildiğin kadar al.kadife tulum vs. kullanışlı olur sanırım,m,llet çıtçıtlı badi kullanışlı oluyor diyor evet ama ilk aylarda zıbın giydirmek cok daha pratik oluyor,bol ağız bezi al,3lü satılıyor penye,hem ter bezi yaparsın.

canım ben bebek odasını çilekten aldım yatağı hariç yatağını park yatak aldım çok memnunum ilerde takımın yatağını alacağım. oto koltuğu aldım evdede çok kullandım dışardada bebek arabası kraftın var ben bebeçocuk mağazası var avcılarda 3 katlı bir mağaza ordan almıştım sonradan farkettim herşey var orda alışverişini o tür mağazalardan yapabilirsin çamlıcada da http://www.e-bebek.com/magazalar.aspx?mgz=cam var kıyafetler eminönündeki mağazalarda çok uygunmuş ben onuda sonradan öğrendim
park yatağı ben kadir hastan aldım açıkçası kadir has biraz pahalı daha sonra aynı park yatağını daha ucuza başka yerde gördüm fiyatları araştır heryerde aynı olmuyor mevlid de genelde tavuklu pilav ayran tatlı veriliyor ama bizde pilavı yapacak yoktu lahmacun, ayran ve tatlı verdik güzel oldu

canim bence ilk aylarda giyecek fazla bisey alma cünkü okadar cabuk büyüyorlarki farkinda olmadan giydirmedigin cok sey olabilir
ayrica avusturyada oldugum icin magzalari tavsiye edemem sana ama burda arkadaslar okadar güzel oda takimlari almislarki umarim onlardan biri sana muhakkak yardimci olacaktir
bebek arabasina gelincede bu ara bu 3 lü takimlar cok kullanisli oluyor hem araba koltugu hem sonradan büyüdükce binebilecegi birsekilde oluyorlar bence madi durumunu zorlamayacaksa öyle birsey al .
mevlüde gelince arkadaslarin dediklerine katiliyorum
sanna hayirli dogumlar sag saglim kucagina alirsin bebegini insallah

hepinize fikirleriniz için çok tşk ederim arkadaşlar yazdıklarınız çok işime yaradı çok sağolun allah evlatlarınızla sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin bende kızımı hayırlısıyla kucağıma alayım inş sizin gibi bende deneyimli olunca böyle paylaşımlara katılırım artık :)birde doğum yapıcam hastaneye karar verebilsem çok iyi olucak

canım ben avrupa yakasındayım beylikdüzünde oturuyorum şuan iki doktora gidiyorum biri muaynane biri avcılar medicana da o yüzden araştırıyorum acaba hangisi iyidir diye

ha o tarafı bilmiyorum canım umarım bilen bi arkadaş sana yardımcı olur ben bahçelievler tarafında oturuyorum

saol cnm inş bende ist hiçbiryerini bilmiyorum :)bueasıda heryee uzak zaten

Back