Çocuk Hastalıkları Anneler bir bakın fitil kullanım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Kızlar iyi geceler bebeğim geçen gün kabız oldu acile götürdük fitil verdi hemşiresi ve sonra sende evde verebilirsin dedi ama bn çok korkuyorum vermeye canı cok yanar die 2 gündür kaka yapamadı yaptığıda çok sert sürekli acilede götürmek istemiyorum
Bilemiyorum ne yapsam☹️

eger cok kucukse bebeginiz poposunu hafif yaglayip nohut tanesi kadar bolup verin yeterli hepsine gerek yok

birde poposuna surekli asiti alinmis zeytinyagi surun çatlak olmasin kizim cok cekti oyuzden

Doktorun önerdiği şekilde kullanın mutlaka. Eğer yarım kullanmanız gerekiyorsa dikine bölün daha rahat yerlestirirsiniz.

Kızlar iyi geceler bebeğim geçen gün kabız oldu acile götürdük fitil verdi hemşiresi ve sonra sende evde verebilirsin dedi ama bn çok korkuyorum vermeye canı cok yanar die 2 gündür kaka yapamadı yaptığıda çok sert sürekli acilede götürmek istemiyorum
Bilemiyorum ne yapsam☹️
bir cay kasigi veya daha fazla.zeytinyagi icirin benim bebgimde oldu yarim saate yumusak sekilde yapiyor

Aktarlarda anason rezene papatya karisim çayı satiliyo. Bir cezveye yarim çay bardağı su bir çay kaşığı karisim kaynat. Bir iki çay kaşığı ver rahatlar. Tatli badem yağıyla göbeğine masaj yap bir çay kaşığı da içir. Oğlumla yeğenime bunlari uygulardik. Çok gazli bebeklerdi.😁

Back
X