G
GEciyor canım geçiyor. 3 ay emip uyuyordu güzeldi asilardan sonra oldu bizde 4. Ay çok zor Gecti bizdede Ramazan'a denk geliyordu 1 de yatıyordu sahurda ayakta sahuru beraber yapıyorduk
6 da uyuyordu sonra çok düzensiz günlerdi. Uyumak istemiyordu. 5 -5bucuk ay gibi geri uyutmak zorunda olmadan uyumaya tekrar başladı .fakat bir süre sonrada sık uyanma başladı ozamanda . Çok zaman hıçkırarak ağladım uykusuzluktan stresten.şuan 10.bucuk aylık 2 kere kalkıyor. Emdikden sonra geri uyuyor.
Hiç vazgeçmeden bir düzen oturtun ve uyku rutini. ben akşam20.30- 21.00 saaylerini seçtim sabah 7.30 -8 .00 en geç kalkıyoruz yataktan 2 saat sonra tekrar uyku çok uyumazdi fakat 1 saat dolmadan uyanırsa tekrar uykuya geçmesini saglardim gecmesede uykuya odadan çıkma devam et . Sonra 13 de uyku gene 1 saat fazla uyursa 2.30 saati geçirme sen uyandır. Enson uyku 16-17 saatler arasında. En son 18 de uyandırdım o saatten sonra uyutmafim. Bu şekilde sadık kal saatlerine bir süre sonra bebekde bu saatlerde uykusu gelecek .bebekler düzen istiyor bunu anladım.