Buyuk ihtimalle uyku gerilemesine giriyor. Kizim 14 aylik ve ben de emerek uyutuyorum. İlk gunden beridir Boyle rahat ediyoruz ikimiz de cunku. Hala geceleri 2-3 kere kalkiyor ama uyanmiyo bile beni koklayip iki cukcuklayip geri daliyor. Besigi bizim odada zaten. Ben de basta cok gerilmistim. Kendi kendine uyumasi lazim. Kisa uyuyor aman bu ise bi care gece kesintisiz uyusun vs ama baktim o beni yonlendiriyo zaten. Aksam 7 olunca anne uyut beni sinyalleri geliyor. Ve son bi aydir memeyi emip bizim yatagimizda yanima uzaniyor iki uc donup uykuya kendi daliyor ben safece pispis yapiyorum. Tum surec kitap okuma giyinme vs 30 dk suruyo veya surmuyo. Kisa gunduz uykulari da buyudukce ve uyku sayisini azalttikca uzadi. Onu da emerek uyuyor. Belki bi sure sonra ondan da vazgececek. Demem o ki, emerek uyuyorsa oyle uyusun:) kolay nasil uyuyorsa oyle uyusun. Tek derdi iste gece de istiyor ama zaman gectikce o da azalacaktir eminim. Geceleri de emip tekrar dalmiyorsa sakin vazgecmeyin. İsik vs acmayin. Onla konusmayin. Sadece kucaginizda gezdirin karanlik evde.