Tşkler aklımda bulunsun.o markayı bilmem ama ben lcw dan alıyorum genelde
bedeninden 1 boy büyük alıyorum
bu arada lcw tulumları da çok güzel bilginize
Ben kaç gündür araştırıyorum fakat daha önce hiç mothercare markasını kullanmadığım için hangi beden alacağımı bilmiyorum. Oğlum 6 ayını bitirdi 9 kg 71 cm.
Beden tablosunda
6-9 ay 74 cm 9 kg
9-12 ay 80 cm 10 kg
Bu markada ayına uygun mu yoksa diğer markalar gibi kalıbı küçük mü. Kullananlar yardımcı olursa çooook sevinirim.
C&a nın kalıpları çok darC&A'dan alıyordum ben bence 9-12 aylıktan bıle buyuk olman gerekıyor cunku ıcıne gıremez 1-2 ay ıcınde
Ayaklı alacağımBüyük al bence torba şeklinde mi yoksa normal ayakli mi alacaksın.
Tşkler ben de 2.5 tog alacağımBen kullanıyorum kızım 10 gün sonra 8 aylık olacak 7.5-8 kg falan. 9-12 kullanıyorum kolları ayakları azıcık büyük.
Bence siz de 9-12 alın iri bir bebeğiniz var ancak olur. 2.5 tog kullanıyorum bu arada ve çok memnunum.
Ev sıcak değil ılık. Oğlum sürekli üstünü açıyor9-12 almanı tavsiye ederim. Rahat hareket etsin.
Ben lcw den aldım kolsuz ve ayaksız. İyi ki kalın ayaklı modellerden almamışım ev sıcak olduğu için üstüne kalın battaniye örtmüyorum kafası terliyor. Baktığın markayı bilmiyorum ama evin sıcaksa bence sen de kalın bir şey alma.
Ayaklı alacaksanız 12-18 almanızı tavsiye ederim.Ayaklı alacağım
Ev sıcak değil ılık. Oğlum sürekli üstünü açıyor
Yikaninca cekiyormu acaba lcw tulumuo markayı bilmem ama ben lcw dan alıyorum genelde
bedeninden 1 boy büyük alıyorum
bu arada lcw tulumları da çok güzel bilginize