Anneler Bebek Uyku Tulumu kalıbı yardım

smeeygle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.391
4.623
42
Ben kaç gündür araştırıyorum fakat daha önce hiç mothercare markasını kullanmadığım için hangi beden alacağımı bilmiyorum. Oğlum 6 ayını bitirdi 9 kg 71 cm.
Beden tablosunda
6-9 ay 74 cm 9 kg
9-12 ay 80 cm 10 kg
Bu markada ayına uygun mu yoksa diğer markalar gibi kalıbı küçük mü. Kullananlar yardımcı olursa çooook sevinirim.

o markayı bilmem ama ben lcw dan alıyorum genelde
bedeninden 1 boy büyük alıyorum
bu arada lcw tulumları da çok güzel bilginize

Ben kullanıyorum kızım 10 gün sonra 8 aylık olacak 7.5-8 kg falan. 9-12 kullanıyorum kolları ayakları azıcık büyük.

Bence siz de 9-12 alın iri bir bebeğiniz var ancak olur. 2.5 tog kullanıyorum bu arada ve çok memnunum.

C&A'dan alıyordum ben bence 9-12 aylıktan bıle buyuk olman gerekıyor cunku ıcıne gıremez 1-2 ay ıcınde

mothercare kaliplari bana dar gibi geliyor,9-12 aylik tulumu bijac ay giyer, ben 12-15 alirdim sere serpe giysin

Tşkler ben de 2.5 tog alacağım

9-12 almanı tavsiye ederim. Rahat hareket etsin.
Ben lcw den aldım kolsuz ve ayaksız. İyi ki kalın ayaklı modellerden almamışım ev sıcak olduğu için üstüne kalın battaniye örtmüyorum kafası terliyor. Baktığın markayı bilmiyorum ama evin sıcaksa bence sen de kalın bir şey alma.

Ev sıcak değil ılık. Oğlum sürekli üstünü açıyor

Mothercare dar. Zaten ayakli oldugu icin ayagini sokmak bile zor oluyo cunku bir bacagi sabit bir bacagin ustunden citcitlar geliyo. Modeli oyle. Bende onu kullaniyorum. Her zaman buyuk al 1 beden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…