Anneler Bebek Uyku Tulumu kalıbı yardım

6_9 olanı aldım umarım pişman olmam. Çuval gibi olmasın dedim ama umarım pişman olmam.

ben başka markalarda kullanmıştım ama benim çocuklarım ufak tefek olmalarna rağmen ben 1-2 yaş büyük almıştım ..büyük olmasında bir sakınca yok bence bu şekilde biraz daha uzun kullanabiliyorsun ..daha büyüğü yok mu 12-18 ay vs

6_9 olanı aldım umarım pişman olmam. Çuval gibi olmasın dedim ama umarım pişman olmam.
Kullanmadıysanız 1 beden büyüğüyle değiştirin
Zira bebekler gece rahat uyurlarsa huzurlu olur.
Bebeğiniz iri maşallah birkaç hafta sonra kasmaya başlar tulum.

Kullanmadıysanız 1 beden büyüğüyle değiştirin
Zira bebekler gece rahat uyurlarsa huzurlu olur.
Bebeğiniz iri maşallah birkaç hafta sonra kasmaya başlar tulum.
Diş çıkaracak zayıflar diye düşündüm

nette biraz araştırdım bu marka ayına uygun giyilir denilmiş. Ben de bu yüzden tercih ettim. İlk defa bu markadan aldım en azından kalıbını öğrenirim dedim.

Birde askıda bakınca göze büyük gibi geliyor ama giydirince popodan topluyo mesela. Boyu kısalıyo.
Olmazsa netten iade oluyor mu bakmam lazım. Benim şehrimde mağazası yok olsaydı deneyip alırdım

Oglum 7 aylik, bir kac markanin uyku tulumu var hepsi de 12 aylik ama zor oluyor. Hatta gecen hafta hediye geldi 12 aylik olarak, icine girmedi. Kisin sonuna dogru yeniden almam gerekecek. Buyuk alirsaniz sorun olmaz tam ayinda almayin cunku kesin kucuk gelir.

Bu gunlerde kimle konussam kendi kiyafetleri kendi ayindan buyuk alirsak oluyor diyorlar. Ya giyim firmalarinin kaliplari kucuk ya da yeni nesilin maasallahi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…