Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben başka markalarda kullanmıştım ama benim çocuklarım ufak tefek olmalarna rağmen ben 1-2 yaş büyük almıştım ..büyük olmasında bir sakınca yok bence bu şekilde biraz daha uzun kullanabiliyorsun ..daha büyüğü yok mu 12-18 ay vsBen kaç gündür araştırıyorum fakat daha önce hiç mothercare markasını kullanmadığım için hangi beden alacağımı bilmiyorum. Oğlum 6 ayını bitirdi 9 kg 71 cm.
Beden tablosunda
6-9 ay 74 cm 9 kg
9-12 ay 80 cm 10 kg
Bu markada ayına uygun mu yoksa diğer markalar gibi kalıbı küçük mü. Kullananlar yardımcı olursa çooook sevinirim.
Kullanmadıysanız 1 beden büyüğüyle değiştirin6_9 olanı aldım umarım pişman olmam. Çuval gibi olmasın dedim ama umarım pişman olmam.
yok çekmedi bizimYikaninca cekiyormu acaba lcw tulumu
Diş çıkaracak zayıflar diye düşündümKullanmadıysanız 1 beden büyüğüyle değiştirin
Zira bebekler gece rahat uyurlarsa huzurlu olur.
Bebeğiniz iri maşallah birkaç hafta sonra kasmaya başlar tulum.
nette biraz araştırdım bu marka ayına uygun giyilir denilmiş. Ben de bu yüzden tercih ettim. İlk defa bu markadan aldım en azından kalıbını öğrenirim dedim.ben başka markalarda kullanmıştım ama benim çocuklarım ufak tefek olmalarna rağmen ben 1-2 yaş büyük almıştım ..büyük olmasında bir sakınca yok bence bu şekilde biraz daha uzun kullanabiliyorsun ..daha büyüğü yok mu 12-18 ay vs
12 aylık al. Cidden giydirirken zor oluyor. Hem daha 3 ay var soğuk havaların bitmesine. Yaza kadar giyer.Diş çıkaracak zayıflar diye düşündüm
Olmazsa netten iade oluyor mu bakmam lazım. Benim şehrimde mağazası yok olsaydı deneyip alırdımBirde askıda bakınca göze büyük gibi geliyor ama giydirince popodan topluyo mesela. Boyu kısalıyo.
Bilmiyorum netten almıyorum ben. Ama her zaman büyük almak gerekir bebeklere.Olmazsa netten iade oluyor mu bakmam lazım. Benim şehrimde mağazası yok olsaydı deneyip alırdım