Kesinlikle katiliyorum. Her evde oyle oluyo.. zamanla anne hersey oluyo o daha guzel.Benim esim bu konuyu su sekilde ozetlemisti: sen ekmeksin ben tiramisu :)
Birde 75. Kurustu tanesi bizim buralarda ilk bulamamistim. Musta bir anne bana yardimci olmustu. O ordan alip bana gondermisti. Medikalcilerde buldum en sonundaGercekten mi kataterle hic aklima gelmemişti biberonun icinden mi gecirdiniz? Ben ebeyim bana nasil yaptığınızı anlatirsaniz köyde çalışacağım bi iki aya en azindan ordaki bayanlara yardimci olurum.
2 aylik kiz cocugu annesiyim..
Ben hic emziremedim. Sezeryan oldum . Hastane de 2 gun ugrastik.
Fakat sutum gelmeyince cocuk hickira hickira agladi. Mecburen mama verdik.
Gogsumden emmedi hic biliyormusunuz? Sut pompasiyla hep dolaşıyorum. Sagip veriyorum
Zaten gelen 20 ml . Onu da agiz tadimliyi veriyorum ustune gene mama ..
Neler ictim neler yaptim tik yok..
Ama uzulmedim biliyormusun?
Sizin gibi dusuncelere sahip olsam vicdan azabindan giderdim obur tarafa...
Zaten ise baslayacagim..
Demem o ki cocugum saglikli mi?
Elhamdulillah , binlerce sukur varsin bir damla gelsin.
Kendimi mi öldüreyim?
Sevgimi veriyorum ya, sevgi icinde buyusun yeter.. boyle duygusal bakmayin olaya. Rabbim dert vermesin
2 aylik kiz cocugu annesiyim..
Ben hic emziremedim. Sezeryan oldum . Hastane de 2 gun ugrastik.
Fakat sutum gelmeyince cocuk hickira hickira agladi. Mecburen mama verdik.
Gogsumden emmedi hic biliyormusunuz? Sut pompasiyla hep dolaşıyorum. Sagip veriyorum
Zaten gelen 20 ml . Onu da agiz tadimligi veriyorum ustune gene mama ..
Neler ictim neler yaptim tik yok..
Ama uzulmedim biliyormusun?
Sizin gibi dusuncelere sahip olsam vicdan azabindan giderdim obur tarafa...
Zaten ise baslayacagim..
Demem o ki cocugum saglikli mi?
Elhamdulillah , binlerce sukur varsin bir damla gelsin.
Kendimi mi öldüreyim?
Sevgimi veriyorum ya, sevgi icinde buyusun yeter.. boyle duygusal bakmayin olayi. Rabbim dert vermesin
Vallahi süper fikir bu gorselde ki markanin ürünü hem Türkiye'de yok hemde maliyeti cok yuksek bahsettiğiniz sekilde hem maliyet açısısindan da guzel hemde bulunmasi kolay. Teşekkür ederim.Birde 75. Kurustu tanesi bizim buralarda ilk bulamamistim. Musta bir anne bana yardimci olmustu. O ordan alip bana gondermisti. Medikalcilerde buldum en sonunda
Bende bulamamistim facebookta gruplarda gordum bende. Bebegimi bu sayede 1 ay sonra kendi sutumle emzirebildimVallahi süper fikir bu gorselde ki markanin ürünü hem Türkiye'de yok hemde maliyeti cok yuksek bahsettiğiniz sekilde hem maliyet açısısindan da guzel hemde bulunmasi kolay. Teşekkür ederim.
Eds icin diyorum ben yapan biri olarak su asamada bebek iyice bilinclendigi icin zor. Ben 3. Aya kadar her emzirmede yaptim. Sonra ise baslayinca sekteye ugradi ve biberonu daha cok tercih etti. Neticede eds sut artirimi icin uygulanan gecici bir yontem. Sutunuz azda olsa varsa deneyin yArkadaşlar hepinize çoook ama çooook teşekkür ediyorum yaZdıklarınız beni çok mutlu etti Herkes kendinden birşey paylaşmış galiba bebişlerin çoğu anneye doyduğu için babacı oluyolar Bir kaç arkadaş psikolojimin bozulduğundan da bahsetmiş haklısınız çok fazla içselleştirdim bu durumu... hani azıcık tatsaydım bi kaç sefer dahi olsa emzirseydim bu kdr içimde kalmazdı belki... hiç yaşayamadım ya o hissi... o yüzden içimde büyüttüm de büyüttüm... çok şükür sağlıklı bebeğim... gerçekten Allah tan başka ne isterim ama işte gönül azıcık da süt istiyor İnanır mısınız 8 aydır haftada 3 gün ağlıyorum ( ağlıyordum) ama artık ağlamıcam... gerçekten... eds sistemini eşimle araştırdık... şimdi yapsak geç olur mu acaba? Bir arkadaş da oyun sormuş bana... şöyle anlatayım... tamamen kafadan oyunlar uyduruyorum... parmak saymaca 10 dan sonra gıdıklamaca, organları anlatan şarkılarla organların yerini gösterme, hayvan taklit oyunları... inanın duruma göre doğaçlama o an kafama ne eserse
Arkadaşlar hepinize çoook ama çooook teşekkür ediyorum yaZdıklarınız beni çok mutlu etti Herkes kendinden birşey paylaşmış galiba bebişlerin çoğu anneye doyduğu için babacı oluyolar Bir kaç arkadaş psikolojimin bozulduğundan da bahsetmiş haklısınız çok fazla içselleştirdim bu durumu... hani azıcık tatsaydım bi kaç sefer dahi olsa emzirseydim bu kdr içimde kalmazdı belki... hiç yaşayamadım ya o hissi... o yüzden içimde büyüttüm de büyüttüm... çok şükür sağlıklı bebeğim... gerçekten Allah tan başka ne isterim ama işte gönül azıcık da süt istiyor İnanır mısınız 8 aydır haftada 3 gün ağlıyorum ( ağlıyordum) ama artık ağlamıcam... gerçekten... eds sistemini eşimle araştırdık... şimdi yapsak geç olur mu acaba? Bir arkadaş da oyun sormuş bana... şöyle anlatayım... tamamen kafadan oyunlar uyduruyorum... parmak saymaca 10 dan sonra gıdıklamaca, organları anlatan şarkılarla organların yerini gösterme, hayvan taklit oyunları... inanın duruma göre doğaçlama o an kafama ne eserse
Merhaba eds yontemi ile arama yaparken bu yorumunuza denk geldim. Ben de daha simdi beslenme kateteri vs aldim sistemi kurmak icin. Bebegim 35 gunluk ve sutum cok az. Sutum az oldugu icin emmek istemiyor. Bu yontemle sutunuzu arttirabildiniz mi acaba?Ben onu almadim kendim yaptim. Beslenme kateteri aldim bir ucu biberonda bir ucu gogsumde ise yaradi baya