- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- Konu Sahibi zeysmother
inşallah sedef falan değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok herzamanki şeyler bu ara sadece mama yiyoruz sadece zaten yediğindende olabilir diyeçok geçmiş olsun en kısa zamanda doktora götürün .ayrıca bunlar su çiçeğine benzemiyor. allerji falan olmuş olabilirmi değişik bişeyler yedimi onada dikkat edin.
belkide bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum kaç gün sürdü pekiÇok geçmiş olsun buna benzer bisey benim oglumda da olmuştu yüzünden basladive bütün vücuda yayildi
Doktor alerji diyip ilaç vermisti.Bende cok korkmustum...
Belki yavrunuzun bişeye alerjisi vardir..
Başka doktora gidicem sağolun evet anne sütü alamadı iki üç ay emebildi yavrum malesef haklısınız keşke daha fazla emzirebilseydim çok isterdim olmadıAh kıyamam nasıl üzüldüm. Kaşınıyor mu acaba? 7 aylık bebek kaşındığını belli edebilir mi bilemedim ama
alerji gibi duruyor. Anne sütü ile mi beslendi? Bildiğim kadarıyla anne sütü almayan ve ek gıdaya erken
başlamak zorunda olan bebeklerde sıklıkla alerjiler görünüyor. Anne sütü ile beslenen bebeklerde alerji
sıkıntısı yaşanmıyor. Uzman değilim, yanılıyor olabilirim elbette. Tez zamanda döküntülerden
kurtulmasını diliyorum.
Gittiğiniz doktordan da açıklama isteyin bakalım teşhisi neymiş?
Sağolun öyle yapıcam zaten fos mama şişliği malesef keşke zayıf olsada emebilseydiÇok geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey yoktur. En kısa zamanda imkanınız varsa başka bir doktora götürün derim. Bu arada ne tatlı ya tombik tombik yerim!
İnşallah değildirinşallah sedef falan değildir
Merhabalar benim yedi aylık bir kızım var ayağında ve bacağında bir şeyler çıktı. Su çiçeği veya kızamık felan sandım dün doktora gittim değil dedi bi krem verdi onu sürdüm bugün bi baktım daha beter olmuş yayılmış yarın ilk işim başka doktora götürmek içim içimi yiyor resim koyacam böyle bişey yaşayan varmı ne olur konum bir süre taşınmasın korkmaya başladım çünkü
Sağolun yok herzamanki gibi onada dikkat ettim herşeyi düşünüyorum deterjandan olabilir miYeni bi yiyecek falan denediniz mi?
Belkide alerjik bir durumdur.
Geçmiş olsun
Yok ellemiyo zaten ateşi ağrısı yok ilk defa böyle bişey gördümCanım su çiçeği değil o , içi iltihaplı gibi sanki alerjiyede benzemiyor töbe töbe ne olaki acaba çok geçmiş olsun yarın hemen bi doktora daha götürün korkmayın ağrısı acısı yoksa ateşi falan kaşımasını engelleyin
İnşallah bizim önce hafif kızarıktı sonra çoğalmaya ve yayılmaya başladıOglumdaki 3 yada 4 gun sürdü her yeri önce kizardi snrada şişti. Cok kötü olmustu.....
sizinkide geçer inşaallah
Dikkat ediyoruz ister istemez ama bazı bebekler alerjiye daha yatkın oluyolar. Bi yakınım 9 aya kadar hergün yumurta sarısı yedirdi bebeğine. 9. Aydan sonra yumurta alerjisi oluştu çocukta. Vücut sonradanda reddetebiliyomuş.Sağolun yok herzamanki gibi onada dikkat ettim herşeyi düşünüyorum deterjandan olabilir mi
Haklısınız belkide öyledir ben su çiçeği ni bilmemki sadece tahmin yürüttüm acaba mı diye genelde o oluyor ya çocuklardaDikkat ediyoruz ister istemez ama bazı bebekler alerjiye daha yatkın oluyolar. Bi yakınım 9 aya kadar hergün yumurta sarısı yedirdi bebeğine. 9. Aydan sonra yumurta alerjisi oluştu çocukta. Vücut sonradanda reddetebiliyomuş.
Deterjandanda olabilir tabi. Bebekler için olanlardan mı kullanıyosunuz?
Birde başta su çiçeği gibi dediniz. Belki doktorun verdiği ilaç yüzünden bu kadar kabarmıştır. Yazık yavrum inşallah canı yanmıyodur
Sağolun ilk defa duydum ne acabaen iyisinidoktorlar bilir ama tahminim el ayakağız hastalığı olabilir ben oğlumu dört farklı doktora götürdüm emin olmak için inşallahönemli değildir.Çok geçmiş olsun