Çocuk Hastalıkları anneler bakın acilll

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun en kısa zamanda doktora götürün .ayrıca bunlar su çiçeğine benzemiyor. allerji falan olmuş olabilirmi değişik bişeyler yedimi onada dikkat edin.
Yok herzamanki şeyler bu ara sadece mama yiyoruz sadece zaten yediğindende olabilir diye
Çok geçmiş olsun buna benzer bisey benim oglumda da olmuştu yüzünden basladive bütün vücuda yayildi
Doktor alerji diyip ilaç vermisti.Bende cok korkmustum...
Belki yavrunuzun bişeye alerjisi vardir..
belkide bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum kaç gün sürdü peki

Çok geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey yoktur. En kısa zamanda imkanınız varsa başka bir doktora götürün derim. Bu arada ne tatlı ya tombik tombik yerim! :KK37::KK36:

Ah kıyamam nasıl üzüldüm. Kaşınıyor mu acaba? 7 aylık bebek kaşındığını belli edebilir mi bilemedim ama
alerji gibi duruyor. Anne sütü ile mi beslendi? Bildiğim kadarıyla anne sütü almayan ve ek gıdaya erken
başlamak zorunda olan bebeklerde sıklıkla alerjiler görünüyor. Anne sütü ile beslenen bebeklerde alerji
sıkıntısı yaşanmıyor. Uzman değilim, yanılıyor olabilirim elbette. Tez zamanda döküntülerden
kurtulmasını diliyorum.
Gittiğiniz doktordan da açıklama isteyin bakalım teşhisi neymiş?
Başka doktora gidicem sağolun evet anne sütü alamadı iki üç ay emebildi yavrum malesef haklısınız keşke daha fazla emzirebilseydim çok isterdim olmadı

en iyisinidoktorlar bilir ama tahminim el ayakağız hastalığı olabilir ben oğlumu dört farklı doktora götürdüm emin olmak için inşallahönemli değildir.Çok geçmiş olsun
Merhabalar benim yedi aylık bir kızım var ayağında ve bacağında bir şeyler çıktı. Su çiçeği veya kızamık felan sandım dün doktora gittim değil dedi bi krem verdi onu sürdüm bugün bi baktım daha beter olmuş yayılmış yarın ilk işim başka doktora götürmek içim içimi yiyor resim koyacam böyle bişey yaşayan varmı ne olur konum bir süre taşınmasın korkmaya başladım çünkü

Oglumdaki 3 yada 4 gun sürdü her yeri önce kizardi snrada şişti. Cok kötü olmustu.....
sizinkide geçer inşaallah

Canım su çiçeği değil o , içi iltihaplı gibi sanki alerjiyede benzemiyor töbe töbe ne olaki acaba çok geçmiş olsun yarın hemen bi doktora daha götürün korkmayın ağrısı acısı yoksa ateşi falan kaşımasını engelleyin
Yok ellemiyo zaten ateşi ağrısı yok ilk defa böyle bişey gördüm

Sağolun yok herzamanki gibi onada dikkat ettim herşeyi düşünüyorum deterjandan olabilir mi
Dikkat ediyoruz ister istemez ama bazı bebekler alerjiye daha yatkın oluyolar. Bi yakınım 9 aya kadar hergün yumurta sarısı yedirdi bebeğine. 9. Aydan sonra yumurta alerjisi oluştu çocukta. Vücut sonradanda reddetebiliyomuş.
Deterjandanda olabilir tabi. Bebekler için olanlardan mı kullanıyosunuz?
Birde başta su çiçeği gibi dediniz. Belki doktorun verdiği ilaç yüzünden bu kadar kabarmıştır. Yazık yavrum inşallah canı yanmıyodur

Dikkat ediyoruz ister istemez ama bazı bebekler alerjiye daha yatkın oluyolar. Bi yakınım 9 aya kadar hergün yumurta sarısı yedirdi bebeğine. 9. Aydan sonra yumurta alerjisi oluştu çocukta. Vücut sonradanda reddetebiliyomuş.
Deterjandanda olabilir tabi. Bebekler için olanlardan mı kullanıyosunuz?
Birde başta su çiçeği gibi dediniz. Belki doktorun verdiği ilaç yüzünden bu kadar kabarmıştır. Yazık yavrum inşallah canı yanmıyodur
Haklısınız belkide öyledir ben su çiçeği ni bilmemki sadece tahmin yürüttüm acaba mı diye genelde o oluyor ya çocuklarda

alerji olabilir byük ihtimalle ek gıda dönemine geçiş safasında olduğu için her hangi bir gıdadan dolayı yada giydirdiğin kıyafetlere dikkat et benim bi arkadaşım oğlunun da böyle olmuştu yün tarzı kıyafe allerjisi çıktı onunda bacaklardaki biraz eğzama gibi duruyor ama ayaktaki su toplaması gibi en başta cilt doktoruna gitmenizi tavsiye ederim çocuk uzmanından önce rabbim biran önce şifa versin iyileşsin inşallah çok geçmiş olsun

Canim ek gidaya gectiysen belki bisey agir gelmistir ve vücut böyle tepki vermistir.
Ikinci bi sik, benim kizlarimda ayni kizarikliklardan olmustu, her yaz köye gideriz ve orada ister istemez pire oluyor. Benim cocuklarin ciltleri biraz hassas ve bu sekilde kabarip su topluyordu. Sanki yanmis gibi... Iyilesmesi biraz sürüyor ve kasimamaya calisin, cünkü lekesi kaliyor deride...
Acil sifalar diliyorum, bebisinize, Masallah bu arada:KK68:

arkadaşlara katılıyorum alerjiye çok benziyor
muz, deterjan vb. şeyler böyle alerji yapabiliyor
bir arkadaş anne sütü alan bebeklerde alerji olmuyor diye duydum yazmış ama öyle değil
benim çocuklarım baya emdi :) ikisi de gayet alerjik :)
alerji tek bir noktada kalmaz, yayılır
google a "bebek alerji" yazın, görsellere bakın, benziyor döküntüler

Çok geçmiş olsun, su çiçeği gibi bi hastalık olabilir, internetten görsel olarak arayıp su çiçeği mi kızamık mı vb. karşılaştırabilirsiniz görüntüyü, bir de örneğin su çiçeği önce nerelerde çıkar gibi bilgilere bakın bence. El ayak ağız hastalığını benim kızım geçirmişti ellerinin içinde ağzının içinde ve ayak altında vardı sadece,sizin güzel bebeğinin bacağında olduğu için sanmıyorum, acil şifalar versin Rabbim.

canım çok çok geçmiş olsun başka dr la da mutlaka götür.yanlış yönlendirmek istemem ama bende de küçükkebn böyle şeyler çıkardı alerjiydi benimki .sen mutlaka ama mutlaka bir dr a götür.

Kızamık veya su çiçeği değil eminim ama ya bişey ısırdı yada bişey dokundu.ama aklıma ilk gelen bişeyin ısırdıgı sankı mıktop kapmıs gibi.rabbım yardım etsin acil şifalar.

X