• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bakabilir mi

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
Slm herkeze oglum grip yaklasik 1 haftadir ve 1 aylik bebegim var esim bugun sehir disinda oldugu icin oglumu yanimda yatirmam gerekiyo hasta oldugu icin babasiyla yatiyodu sizce bebege bulasirmi artik yoksa bulasmazmi

Kimsecikler yokmu
canim gecmis olsun oncelikle Allah sifa versin..
beraber yatmya gerek yok ne kadar korursn geciyor kendimizden biliyorum.
ama emiyordur herhalde sık sık emzirin siz de surekli ihlamur papatya falan icin sütten.gecer evi sogutmadan havalndirin birsey olmaz insallah 😊

Cok sagolun cevp icin emiyo evet simdiye kadar bulasmadi insallah bulasmaz ama boyle bana zor oluyo ikisi ayri odada kalinca ikiye bolunemiyorum haliyle

Cok sagolun cevp icin emiyo evet simdiye kadar bulasmadi insallah bulasmaz ama boyle bana zor oluyo ikisi ayri odada kalinca ikiye bolunemiyorum haliyle
cok haklisin benimkiler buyuduler ama her gece odalara git gel basim donuyor 🙄 anne sütu korur 😊

Slm herkeze oglum grip yaklasik 1 haftadir ve 1 aylik bebegim var esim bugun sehir disinda oldugu icin oglumu yanimda yatirmam gerekiyo hasta oldugu icin babasiyla yatiyodu sizce bebege bulasirmi artik yoksa bulasmazmi
Emziriyorsan birşey olmaz, ama çok iç içe tutmamakta çocukları fayda var. Geçmiş olsun

dikkat et canım ben emzırdıgım halde bebege bırı hapsurmus enfeksıyon kapmıs cok hızlı nefes alıp verıyor
bebek besıkte yatmıyor mu acaba ?

Bebek abisinin yataginda yatiyo abisi hasta ben onun yaninda kaliyorum ama ikisine bakmak zor oluyo ayri odalarda ben hastaligimi atlattim maske kullandim ama oglum takmiyo maalesef

Yani elbette bulaşabilir ve bebeğiniz çok küçük.
Ayrı odada mekik dokuyacaksınız, ben iki senedir öyleyim maalesef.
Birkaç gün ekstra yorulacaksınız, risk almaya değmez.

Bende öyle yapıyorum ama oglum kardesinin yanina gidiyo devamlı yanindan gonderincede cok üzülüyor

öncelikle çok geçmiş olsun, maalesef grip havadan nefes yolu ile de bulaşabiliyor ama tedbir amaçlı soğanı ve limonu ikiye bölerek yatağın iki yanına koyabilirsin burun tıkanıklığını engelliyor havadaki mikrobu kırıyor. kötü bir koku oluyor maalesef ama faydasını göreceksindir.

Back