Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anneler anne adayları bi toplaşın, çatlak kremi konuşalım
Ben tatlı badem yağını ilk gebeligimde kullandım hıc sıkıntı yaşamadım doğumdan sonra eskiye döndüm, bu sefer de tatlı badem yağı ve Hindistan cevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum, şimdilik memnunum yumsacik yapıyorlar, tatlı badem yağı özellikle kaşıntıyı faln anında kesiyor, krem kullanmadım, şimdi de kullanmıyorum, başka arkadaşlar krem tavsiyesi verir zaten
Burts bee kullandım. Sıfır çatlakla bitirdim hamileliğimi :) ama biraz da genetik diyorlar bu çatlak işi, ablam, annem ve anneannemde de hiç çatlak olmamış
Ben 15. Haftamdayım 3 öğün kremleniyorum genetik olarak çatlağım yok aslında kilo da almadım ama ne olur ne olmaz diye önlem alıyorum çatlağın önlemi var çözümü yok. Annem bana hamileyken lierac phytolastil gel kullanmış 3 doğumu var çatlağı yok. Ona ek mamaaura maximum elasticity cream aldım bir de caudalie vinosculpt var. Yağ olarak shea ve kakao yağı bir de e vitamini ve aynısefa yağı karıştırdım. Badger balm ve yağında gözüm var. Bi arkadaşımın annesi bildiğimiz don yağını sürermiş mesela. Benim popom vs büyüdü ben sırtıma göğsüme popoma her yerime sürüyorum