Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çoğunun annesi ikinci deliğe izin vermiyor :\ hiç annesinden gizli deldirn varmı belki bende deldirebilirim sizce neyapmam gerek hiç boyle birşey yaptinizmi ??:18::44:
Kızlar çoğunun annesi ikinci deliğe izin vermiyor :\ hiç annesinden gizli deldirn varmı belki bende deldirebilirim sizce neyapmam gerek hiç boyle birşey yaptinizmi ??:18::44:
bu arada evliymişsin madem annenden değilde kocandan tırsmaya bak bence
Ya ben denemek için felan yaptım bu hesap halamın çaktırmayın
Valla benim üç delik annem izin verdi deldirmeme bence sende bi şekilde ikna et,izinsiz yapma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
gönderildi
Iff çok istiyorum arkadaşımla birlikte gidip deldirecez kafamda koydum ya sizce doğrumu pff
biz çaktırmayız da halan çakar
Bıraktı hesabı neyse siz s:18ruma cevap verin ya :\\
Deldiriyimi :\ gizlerim :18:ben mıknatıslıfelan derim çakarsa felan çıkarırım kapanır zatenValla güzel duruyor doğrusu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nereni deldircen?
kıkırdak mı?
kaş mı?
dil mi?
göbekmi?
Deldiriyimi :\ gizlerim :18:ben mıknatıslıfelan derim çakarsa felan çıkarırım kapanır zaten
İkinci delik kulagima öyle önemlide ddeğil yani pek
Nasıl yani bir kulağında 3 tane mi delik var kaç yaşındaydın bu arada ve nasıl sakladın anlamadmKulaktan bahsediyon dimi
Benim de babam izin vermiyodu kiziyodu. Üni de 2 ye 3 yaptirdim çok hevesim vardi. S seklinde küpeler var dal gibi onlarla idare ettim saklamak için.cook Sonra gördü bisi demedi. Çok memnunum iyi ki yaptirmisim :):) çok seviyom sira sira küpe takmayi. Hatta 4e 3 yaptirsam diyorum ama kulaklarim çok küçük çirkin olur artik :ı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amaann bende bişey sandım deldir yavrum nolcak bende toplam 7 tane delik var
Deldiriyimi :\ gizlerim :18:ben mıknatıslıfelan derim çakarsa felan çıkarırım kapanır zaten
Söylemeyi bek düşünmüyorum :18:Deldir yakıştığını görünce bişey söylemez :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl yani bir kulağında 3 tane mi delik var kaç yaşındaydın bu arada ve nasıl sakladın anlamadm