• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Annecim Kendi Meyvemi Kendim Yerim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla biz hiç memnun kalmadık şöyleki

meyveyi sıkıyor üstü başı halı koltuk heryere damlıyor ,bide yumuşak meyveler fileden çıkıp heryere dökülüyor
elinde gezdirdiği için fileyle birlikte meyveyide heryere sürüyor bana pek hijyenik gelmedi

en güzeli püre yapıp yedirmek

zaten yürürken değilde yanımızda yemek yerken masa sandalyesinde filan..ozman verelim..ölee dolaş dolaşa yemekte yerse her yere süre r tabiki..birde dişlerini kaşımasıda kolay olur gibi geliyor bana..

yürümesine gerek yok,
otururkende oraya buraya sürüyor masa sandalye koltuk neresi olursa çarpa çarpa süre süre her tarafa değiyor elinden düşürüyor

bilmiyorum herkesin hijyen anlayışı farklı tabi

benimki emzik emmiyorkii emse alırdım bende...

emzik değilmiş yeni anladımm eliyle tutup yiyor herhalde demi...

evet canımm..herşeyi ağızlarına götürüyorlaryas.meyvede yemeye başladıklarında boğazlarına bişey kaçmasın diye..yarın çıkıyorum ben alacağımmm..dişleri kaşırken hiç değlse meyve yemeye alışsınn..

Back