Bebek Beslenmesi Annecim Kendi Meyvemi Kendim Yerim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara

BEBEKLERİMİZ İÇİN ÇOK FAYDALI BİR ÜRÜN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...BİR MAĞAZADA GÖRMÜŞTÜM VE ARAŞTIRDIM..UMARIM TÜM ANNELERİN İŞİNE ÇOK YARAYACAK....
Şeniz

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 6 - 18 ay

Fonksiyonları :
Bebekler taze, sağlıklı ve birbirinden lezzetli meyve ve sebzelerle ilk tanışıklıklarını Güvenli Sebze Meyve Emziği ile yaşıyorlar.
Anneler ve dünyalar tatlısı bebekleri için `MYFeeder güvenli meyve sebze emziği; diğer MYCey ürünleri gibi bebeğinizi büyütürken yaşadığınız sorunlardan ortaya çıkan bir ürün olduğu için hayatınızın bu en özel döneminde sizin ve bebeğinizin ihtiyaç duyduğunuz desteği sorunsuz bir şekilde sağlar.

Kullanım Amacı ve Faydası :
MYFeeder ile bebekler taze meyve ve sebzelerin tadına varıyor.
Boğulma riski taşımadan kendilerini besleyebiliyorlar.
Taze meyve ve sebzeyi herkes sever. Eklenmiş tuz, baharat, şeker veya herhangi bir koruyucu madde olmadan bebeğinizin doğal lezzetleri keşfetmesini, hem de bunu kendi başına yapmasını istiyorsanız tek ihtiyacınız olan MYFeeder.
Özel tasarımı sayesinde bebeğin eline tam oturan, menteşe, kopça, sert köşe gibi bebek için tehlikeli olabilecek parçalar içermeyen MYFeeder ile beslenme artık çok kolay ve çok doğal.
Katı gıdalar ile artık bebeğinizin boğulma riski yok. MYFeeder ile bebeğinizi istediğiniz taze gıda ile besleyebilirsiniz.
File sistemimiz ile her şey çok kolay. Fileyi halkaya geçirin. İstediğiniz sebze, meyve veya yiyeceği seçin. Seçtiğiniz yiyeceği filenin içine atın. Sıkıca vidalayın. İşte bu kadar basit.
File içine dilerseniz buz veya donmuş meyve koyun, mükemmel bir diş kaşıyıcınız olsun.
Bebeğinizin kesici dişleri çıktığında MYFeederı daha da fazla kullanacaksınız. Yiyecekler önce çiğnenmeli, sonra yutulmadır.
Ama sadece ön dişleri çıkmış bebekler sadece ısırır ve kopardığı parçayı yutar.
MYFeeder bebeklere bir parça koparıp yutmaya çalışmak yerine çiğnemeyi öğretir, boğulma riskini azaltır. MYFeeder ile bebeğinize sunabileceğiniz yiyecekler sınırsızdır.
Dilediğiniz zaman temiz ve güvenli file kullanabilmeniz için her zaman yedek file bulundurunuz.

Temizlenme Özellikleri :
Her kullanımdan sonra bir küçük fırça (mesela diş fırçası) yardımı ile sabunlu su ile yıkayıp durulayınız.
Bulaşık makinesinin çatal kaşık gözünde de yıkayabilirsiniz.

Paket İçeriği : 1 adet MYFeeder güvenli meyve sebze emziği

Bebeğe Sağladığı Fayda :
Taze meyve ve sebzenin tadına varıyor
Kendi kendine yemeyi öğreniyor
Kendi damak tadını kazanıyor
Çiğnemeyi öğreniyor
Bebeğinizin boğulmasıyla ilgili endişelerinizden kurtuluyorsunuz
Kaşık ile besleme sıkıntınız bitiyor
Fileye soğuk veya donmuş meyve yerleştirerek mükemmel bir diş kaşıyıcıya sahip oluyorsunuz
Ve bebeğinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde keyifle besleyebiliyorsunuz

Son düzenleme:
valla aldım ben arkadaşımın bebeğine,hediye olarak...
evet yararlı cidden...
yedi kendi kendine meyvesini valla...

ben toyikiden almıştım...fiyatı unuttum ama yaa 18 mi neydi ama yanlışta olabilir...

filesini arasıa değiştirmeniz gerekiyor o da pahalı. bende 5-6 ay önce aldım ilk birkaç kere meyveyi ısırmaya çalıştı şimdi veince çevirip sapını yemeye çalışıyor meyveyi eliyle sıkıyor off ben memnun kalmadım açıkçası. işime yaramadı..

Ben Çınar'a ancak meyveyi bununla değiştiriyorum. Hayal dünyasından almıştım ama tüm toyiki mağzalarında var.

xeno sen memnunmusun bir arkadaş memnun kalmamışş..birde yedeği varmı yanında ve ayrı satılan yedekk ne kadarr fikrin varmı...

ben alıcaktım cok gereksız buldum sonra ıcıne meyveyı koyunca cocuk ole yerınde durmazkı vıcık vıcık eller sonra heryere surcek sıcrıcak yere duscek en ıyısı havuc hem koparamıo onu sert elma verıorum yesıl ne bılım almadım ben

dişler çıkınca elmayıda havucuda ısıra bilir tehlikeli bir durum açıkcası ben eline vermeye korkarım...elma havuç ne kadar sert olursa olsunlar...

haklısın cnm ama ooo valla ayaklanmaya baslayınca nelerı agzına atıo sn suruyo valla bı kere yelegın dugmesını koparmıs agzından aldım ne kadar dıkkat etsende cok serı oluyolar ben yanımdayken havuc verıorum zaten pek ılgısınıde cekmıo genelde oyuncaklarını kemırıo 4 dısımız var 10aylık zor donem bundan sonra baslıyo benı hıc bırakmıo vc bıle beraber dusun yanı allah yardımcımız olsun cok yoruluyorum suan sıralıo yuruyunce dusunemıorm

diş çıkınca ben çok korkuyorum eline verebileceğim meyvelerden...bu alet bence gözümü arkada bırakmayack öle umuyorumm...

Ben aldım 20 gün falan oldu. Muz ve elma denedim sadece. Elma iyi oluyor, muzu sıkıp suyunu çıkarıyor. Minixden almıştım, 13 dü yanlış hatırlamıyorsam, yedek file de 5 civarı idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…