teşekkürlerEmeginize saglik cok guzeller
çok teşekkür ederimAy bunlar ne kadar güzel. Emeginize sağlık. .
begenmenıze sevındım teşekkur ederımmCok guzel olmus bunlar. Elinize emeginize saglik.
güzel elinize emeğinize saglikmerhaba kızlar annem ve ben örgü örmeyi çok seviyoruz....Örmeden önce nette model bakarken hep aynı modeller denk geliyordu,modelleri renkleri ile görmeye çalışırken pek başarılı olamamıştık:)özellikle bebek örgülerini seviyoruz bir bebeğimiz olmasa da,hem renkler hem desenleri örmesi daha zevkli...
ayrıca annemin vaktini eğlenceli kılmak için bir blog açtık...sizlerle de paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1343412 Eki Görüntüle 1343414 Eki Görüntüle 1343415 Eki Görüntüle 1343416
güzel elinize emeğinize sağlık kırmızılı bayildimmerhaba kızlar annem ve ben örgü örmeyi çok seviyoruz....Örmeden önce nette model bakarken hep aynı modeller denk geliyordu,modelleri renkleri ile görmeye çalışırken pek başarılı olamamıştık:)özellikle bebek örgülerini seviyoruz bir bebeğimiz olmasa da,hem renkler hem desenleri örmesi daha zevkli...
ayrıca annemin vaktini eğlenceli kılmak için bir blog açtık...sizlerle de paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1343412 Eki Görüntüle 1343414 Eki Görüntüle 1343415 Eki Görüntüle 1343416
Tesekkur ederim,kirmizi bu yil moda oldu bir deÇok guzel
güzel elinize emeğinize sağlık kırmızılı bayildim