• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneciğimin küçük ama sevimli evi

ah canım benim ya çok teşekkür ederim....
ne güzel sözler bunlar..umarım en kısa zamanda olur birtanem...

valla ben bayıldım çok zevkli annen tıpkı senin evin gibi çok şık döşenmiş güle güle otursun annen:))

sevimli ve sıcacık bir ev. özellikle resim köşesine bayıldım. sana ve anneciğine huzurlu ve mutlu uzun bir yaşam dilerim. a.s.

özlem siz bu işi ailecek süper biliyorsunuz yada benim zevkimle zevkiniz tamamen uyuşuyor, senin evinde annenin evide çok sıcak, bazı evler var çok güzel ama samimi sıcak havası yok annendede sendede bu var,tebrik ediorum zevkiniizi.kısmetse yakında taşınıcam seni fikir almak için çağırmayı düşünüyorm:)

özlem siz bu işi ailecek süper biliyorsunuz yada benim zevkimle zevkiniz tamamen uyuşuyor, senin evinde annenin evide çok sıcak, bazı evler var çok güzel ama samimi sıcak havası yok annendede sendede bu var,tebrik ediorum zevkiniizi.kısmetse yakında taşınıcam seni fikir almak için çağırmayı düşünüyorm:)

canım benim ya çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
süperlik değilde 2.seçenek bencede şekerim...sanırım zevklerimiz bir ne güzelzemuszemus
elbette seve seve yardıma hazırım...buyrunnnnnnnnn
zaten bayılırım ev dekorasyonunabuyrunnnnnnnnn
eminim senin evinde çok güzeldira.s.

çok hoşmuş özlemcimmm annenn evi alkisalkisalkis
ben cok seviyrum böle resimler olmasını ayrı bi güzellik katıo eve :)))

Harika minik ama güzel ve kullanışlı bir ev
allah ağız tadıyla oturtsun işallah sevgiyle ve huzurla birde linaya bayıldım çok tatlı

Back
X