Reçeller - Marmelatlar Anneciğimin Domates Reçeli (Resimli)

kekini tatmıştım hiç belli olmuyodu içinde domates olduğu ama reçelini ilk defa duyuyorum çokmerak ettim tadını ellerinize sağlık

kekini tatmıştım hiç belli olmuyodu içinde domates olduğu ama reçelini ilk defa duyuyorum çokmerak ettim tadını ellerinize sağlık

reçelinde de tadı belli olmuyor pek cnm bnm ama hoş bir kokusu oluyor.tavsiye ederim denemeni tatlım.güzel yorumun için teşekkürler..opuyorumnanaktan

çok ilginç ilk defa duyuyorum.
ama denemek isterim.tarif için teşekkür,eline sağlık.
dediğiniz domatesten bulmazsam acaba diğer domateslerden olur mu?

çok ilginç ilk defa duyuyorum.
ama denemek isterim.tarif için teşekkür,eline sağlık.
dediğiniz domatesten bulmazsam acaba diğer domateslerden olur mu?

gerçekten ilginç cnm..diğer domateslerle olurmu bilmiyorum tatlım ama istersen az birşey dene derim..güzel yorumun için teşekkürler ediyorum balım..opuyorumnanaktan

domates reçelini duyunca birden garip geldi ama herşeyin reçelini turşusunu yapıyorlar nerdeyse :)

bi tanıdığımız yapmış onun sayesinde yemişdim...bazı sebzelerin reçeline önyargılı olunabiliniyor...
ama gerçekden çok leziz bir reçel...ben sevdim...rahmetli babannemde patlıcan reçelini çok güzel
yapardı ...oda çok güzel olur tavsiye ederim.
sizinde annenizin ellerine sağlık

cidden hoş olur patlıcan reçeli de..mis gibi kokar..olsa da yesek..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…