Anneciğim icin Ya Şafi zikrine yardim eder misiniz?

Selam arkadaşlar,

Kanser hastası annem için dualarınıza talibim kimin duası geçer belli olmaz Ya Şafi zikri cekiyorum okuyabilecek olan varsa sayı verirse çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyla anneciğimin sifasini verir inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏

5.000 de ben aldim Rabbim sifalar versin inşallah 🤲

Rabbim şifa versin 5000 tane okurum inşallah

Allah razı olsun 🙏🙏🙏

Benimde annem kanser hastası. Ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ama içinizi ferah tutun. Rabbim Şafi isminin hürmetine şifasını verecektir. Bende 5000 okuyacağım.

Allah razı olsun Anne çok zor Rabbim başımızdan eksik etmesin sagliklariyla 🙏🙏🙏
Kaç tane cekiceksiniz ordan duselim isterseniz Allah şifalar versin 5.000 ben okurum
Allah razı olsun
70.000 tane okumaya calisiyorum
5.000 de ben aldim Rabbim sifalar versin inşallah 🤲

Allah razı olsun çok saolun 🙏🙏

100 okudum ben de 🙏 Allah şifa versin

Allah razı olsun 🙏
49.000 kalan Allah şifa versin. Anneniz umarım iyileşir. Benim annemde şuan hasta ve dualarımı ikisi için edicem. Umarım bütün mikrobu vücutlarından sabah olduğu zaman atarlar. Annenizin kanserli hücreleri tertemiz olur.

Aminnn aminn inşallah 🙏🙏çok zor bi süreç yasadigimizi bi Rabbim biliyor sizede çok geçmiş olsun😔 inşallah bian önce sağlıklarına kavuşurlar😔 nerde varsa tüm hastalarına Rabbim safilerin yüzü suyu hürmetine sifasini versin çok Amin🙏🙏🙏🙏
700 okudum kalan:48.000

Allah razı olsun 🙏🙏🙏

Allah razı olsun 🙏

Aminnn aminn inşallah 🙏🙏çok zor bi süreç yasadigimizi bi Rabbim biliyor sizede çok geçmiş olsun😔 inşallah bian önce sağlıklarına kavuşurlar😔 nerde varsa tüm hastalarına Rabbim safilerin yüzü suyu hürmetine sifasini versin çok Amin🙏🙏🙏🙏

Allah razı olsun 🙏🙏🙏
Amin. İnşallah onların tamamen iyileştiklerini yüzlerindeki o güzel gülümsemeyle kutlarız. Anneniz için yaradanım iyileştirici meleklerini yardıma yanına yollasın.

Amin. İnşallah onların tamamen iyileştiklerini yüzlerindeki o güzel gülümsemeyle kutlarız. Anneniz için yaradanım iyileştirici meleklerini yardıma yanına yollasın.
Aminnn inşallah cümlemizin hastalarına safi ismiyle şifalar versin Rabbim 🤲🤲🤲
3.000👉kalan 45.000
Rabbim tez zamanda şifa versin inşalşah
Amin saolun Allah razı olsun

X