Anneci eş

Eşlerimizin aileleri aynı kafa belli ki. Çok ezildim, çok fedakarlık ettim, hep çocuklarım için her şeye katlandım (sanki çocuklar olmasa boşanabilecekti...) istemem yan cebime koy diyen kayınvalide. Görümcenin çocuklarını şımarttıkça şımartmışlar, anne baba kural koyamaz olmuş hep dediklerinin tersi yapıldığı için. Bunlar sizin çocuğa da yaparlar aynısını ben uyarıyım. Şeker verme dersin verirler,vs. Allah sabır versin

Amin siz nasıl tavır takınıyısunuz onlara karşı

Amin siz nasıl tavır takınıyısunuz onlara karşı
Biz başka şehirlerdeyiz. Normalde izin vermediğim yiyecekleri bile bile veriyorlar mesela çocuğuma. Ben de "ye kızım istediğin kadar, zaten iki gün sonra evimize dönüyoruz." diyorum :)) eşim yoksa diyorum tabii. Varsa ses çıkarmıyorum. Mesafe koydum bu ara. Ayda yılda bir arıyorum. Eşimle bozuğum bu yüzden ama yapacak bir şey yok yani. Zaten haklı da olsam haklısın demiyor, iyi olsam da bu iyiliği benden bilmeyecek.

Ne güzel tatlı dille sokuyosunuz lafınızı tavrınızıda devam ettirin tebrikler valla

Böyle adamlar değişmiyor. Benim kayınbabam da anasının yaptığı her kötülüğün farkında ama asla onun hakkında konuşturmaz kimseye söz söyletmez.
50 yaşına da gelseler anam anam deyip duruyorlar.

Düzelmez. Şu odun adamlara bir de çocuk yapıyosunuz ya ne diyim size. Kv hiç kızmadım ama kocan çok sıkıntılı.

Eşin bağırınca git ananın koynuna diyeydin tövbe yarabbim sinir oldum! Hatta annenin yanında bir daha bağırırsan kendini kapının önünde bulursun çocuğunu da göremezsin maddi manevi tazminat da ödersin diye üste çıkacaksın hatta kv ile yalnızken biraz sert çık ağzına geleni söyle şikayet ederse de başla ağlamaya! Bazı erkekler cidden düşüncesiz ama suç sadece onlarda değil. 1- onu öyle yetiştirende 2- alttan alıp üstüne hamile kalıp bi de adamı pışpışlıcam diye uğraşanda!
Bir arkadaş da öyle nişanlıyken kavgası eksik olmazdı seviyorum deyip evlendi hemen çocuk yaptı adamdan habersiz bakkala çıkamıyor sorsan çok mutlu mesut!

Kv yalmız pek kalmıyoruz kalıncada muhabbet bile etmiyorum.Onu pohpohlamıyorum pohpohlasam hala canım cicim diye peşinde dolanırdım yüzüne bile bakmıyorum su an çikolata almış getirmiş bide cocuk kandırır gibi şaka resmen

Bnm konuma da bakıp yorum yapar mısınız? Son durumu da son sayfaya yazdım bu arada bu sadece bir olay.. sürekli bize gelin beraber dışarı çıkalım bu tarz baskılar var yüzümüze . 2 gün atanmayınca hasta da oluyor nasıl politik davranırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…