- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Yok yok işe yarar abartma ama sende bu kadar iyiyse neden böyle demesin eşinGerçekten işe yarar mı yoksa kv ile daha içli dışlı olmama sebep olursa ayyy
Teşekkür ederim yapıcam bunuYok yok işe yarar abartma ama sende bu kadar iyiyse neden böyle demesin eşin
Eşlerimizin aileleri aynı kafa belli ki. Çok ezildim, çok fedakarlık ettim, hep çocuklarım için her şeye katlandım (sanki çocuklar olmasa boşanabilecekti...) istemem yan cebime koy diyen kayınvalide. Görümcenin çocuklarını şımarttıkça şımartmışlar, anne baba kural koyamaz olmuş hep dediklerinin tersi yapıldığı için. Bunlar sizin çocuğa da yaparlar aynısını ben uyarıyım. Şeker verme dersin verirler,vs. Allah sabır versinEvet o mesele var birde eşimin yiğeni dolaptan izinsiz bir sey alıyor görümcem kusura bakma dyor ama kaynanam ne olacak dayısının evi utanmasın alsın diyor tabikide çocuğun canı istemiş almıs sorun yok ama o kadın öyle sanki sadece oglumun evi gibi tavır takınınca sinir oluyorum sevimsiz
Amin siz nasıl tavır takınıyısunuz onlara karşıEşlerimizin aileleri aynı kafa belli ki. Çok ezildim, çok fedakarlık ettim, hep çocuklarım için her şeye katlandım (sanki çocuklar olmasa boşanabilecekti...) istemem yan cebime koy diyen kayınvalide. Görümcenin çocuklarını şımarttıkça şımartmışlar, anne baba kural koyamaz olmuş hep dediklerinin tersi yapıldığı için. Bunlar sizin çocuğa da yaparlar aynısını ben uyarıyım. Şeker verme dersin verirler,vs. Allah sabır versin
Biz başka şehirlerdeyiz. Normalde izin vermediğim yiyecekleri bile bile veriyorlar mesela çocuğuma. Ben de "ye kızım istediğin kadar, zaten iki gün sonra evimize dönüyoruz." diyorum :)) eşim yoksa diyorum tabii. Varsa ses çıkarmıyorum. Mesafe koydum bu ara. Ayda yılda bir arıyorum. Eşimle bozuğum bu yüzden ama yapacak bir şey yok yani. Zaten haklı da olsam haklısın demiyor, iyi olsam da bu iyiliği benden bilmeyecek.Amin siz nasıl tavır takınıyısunuz onlara karşı
Ne güzel tatlı dille sokuyosunuz lafınızı tavrınızıda devam ettirin tebrikler vallaBiz başka şehirlerdeyiz. Normalde izin vermediğim yiyecekleri bile bile veriyorlar mesela çocuğuma. Ben de "ye kızım istediğin kadar, zaten iki gün sonra evimize dönüyoruz." diyorum :)) eşim yoksa diyorum tabii. Varsa ses çıkarmıyorum. Mesafe koydum bu ara. Ayda yılda bir arıyorum. Eşimle bozuğum bu yüzden ama yapacak bir şey yok yani. Zaten haklı da olsam haklısın demiyor, iyi olsam da bu iyiliği benden bilmeyecek.
Ne tatlı dili içimde boğalar güreşiyor o zamanlarda.Ne güzel tatlı dille sokuyosunuz lafınızı tavrınızıda devam ettirin tebrikler valla
Allahın belaları ya bunlarNe tatlı dili içimde boğalar güreşiyor o zamanlarda.
Ömür boyu çekicem mi yani ofBöyle adamlar değişmiyor. Benim kayınbabam da anasının yaptığı her kötülüğün farkında ama asla onun hakkında konuşturmaz kimseye söz söyletmez.
50 yaşına da gelseler anam anam deyip duruyorlar.
akılsızlar cünkü canımBu anaci kocalar, anneleri gozunun önünde cinayet de işlese annem masum der!!! Bende ki de anaci.
Kocam doldurusa cabuk gelen bir adam gerçekleri kestiremiyor ya da işine gelmiyorDüzelmez. Şu odun adamlara bir de çocuk yapıyosunuz ya ne diyim size. Kv hiç kızmadım ama kocan çok sıkıntılı.
Kocam doldurusa cabuk gelen bir adam gerçekleri kestiremiyor ya da işine gelmiyor
Kv yalmız pek kalmıyoruz kalıncada muhabbet bile etmiyorum.Onu pohpohlamıyorum pohpohlasam hala canım cicim diye peşinde dolanırdım yüzüne bile bakmıyorum su an çikolata almış getirmiş bide cocuk kandırır gibi şaka resmenEşin bağırınca git ananın koynuna diyeydin tövbe yarabbim sinir oldum! Hatta annenin yanında bir daha bağırırsan kendini kapının önünde bulursun çocuğunu da göremezsin maddi manevi tazminat da ödersin diye üste çıkacaksın hatta kv ile yalnızken biraz sert çık ağzına geleni söyle şikayet ederse de başla ağlamaya! Bazı erkekler cidden düşüncesiz ama suç sadece onlarda değil. 1- onu öyle yetiştirende 2- alttan alıp üstüne hamile kalıp bi de adamı pışpışlıcam diye uğraşanda!
Bir arkadaş da öyle nişanlıyken kavgası eksik olmazdı seviyorum deyip evlendi hemen çocuk yaptı adamdan habersiz bakkala çıkamıyor sorsan çok mutlu mesut!
tavrınız her duruma göre değişir tabi. ama örnek verdiğiniz durumda madem alıyor tüm ekmekleri. bir tane bırak demek yerine, poşetten bir tanesini siz kendiniz alıp bu evde kalsın deyin, kaldırın. elinizden çekiştirecek değildir sanıyorum. ver deyip beklemeyin, gidin istediğiniz her ne ise alın. bunu da sinirle yapmayın. gayet doğal bir şekilde gidin alın mesela. hem böylece içiniz dolmayacak. bu herşeye uyarlanabilir tabi. siz çocuk değilsiniz. anlaşmazlığa düştüğünüz kişi eşinizin annesi diye çözümü ondan beklemeyin. siz bir bireysiniz. sorunlarınızı kendiniz çözün, istediğinizi gidin ve alın. kavga etmeden, surat asmadan ama kararlı bir şekilde. işte politik olmaktan kastım bu. böylece hem kendinizi sürekli mağdur hissetmemiş olursunuz. erkeklerden çok şey beklememek lazım. bizim toplumumuzda erkeklerin çoğunluğu anneye bağlı değil, bağımlı. bu bağımlılığın kolayca geçmesini bekleyemeyiz. hele ki her hareketi şikayet eden ve hep kendisine arka çıkılmasını bekleyen eşler bu bağımlılığı arttırıyor adamların. eşiniz profilindeki bir adamdan ancak politik davranarak destek alabilirsiniz. diğer türlü çabalarınız hep boşa çıkacak ve sizin değersiz hissetmenizle sonuçlanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?