- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.935
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Eşim annesinin hicbir hatasını kabul etmiyor arkadaslar . Gecenlerde kv gelmişti evimdeki tandır ekmeklerini toplayıp gidecekti bende iki tanesini bırak yöresel bi yemek var ondan yapıcam dedim napcan sen yemeği dedi ve aldı ekmekleri yüzsüz gibi bunlar eşimin gözü önünde oldu sonradan suratım asılınsa kv istersen al iki tane ekmek dedi bende hayır sen götür dedim ekmek nolmuş diyebilirsiniz sorun şu ki hamileyim ve o yemeği aşerdim eşim hala sus ailemi kötüleme benim oyuncusun sen bilerek. Kötü göstermek icin yapıyosun deyip bagırdı banaannesinin yanında bagırmadı o gittikten sonra bagırdı bu arada doğumumu annemlerin memlekette yapmak istiyorum eşim olmaz millet kaynanası bakmadı der diyor annem gelebilir ama az kalacak ve ben o dönem o yüzsüz kaynanayı görmek istemiyorum
Tipik türk erkegi ya hepsi ayni. Odunluktan ölecek hepsiEvliliğin ilk başlarında alısma evresinde baya sorun yasadık sonra düzeldi ama hala annesi yüzünden bana bagırabiliyor bide kaç aydır canın istemiyor simdi istedi canın o yemeği diyor kaç aydır hamile değildim ki daha yeni
Kötüleme sende şikayet etme hatta öv bak o zaman eşin neler diyor bunun psikolojide bile yeri var.Eşim annesinin hicbir hatasını kabul etmiyor arkadaslar . Gecenlerde kv gelmişti evimdeki tandır ekmeklerini toplayıp gidecekti bende iki tanesini bırak yöresel bi yemek var ondan yapıcam dedim napcan sen yemeği dedi ve aldı ekmekleri yüzsüz gibi bunlar eşimin gözü önünde oldu sonradan suratım asılınsa kv istersen al iki tane ekmek dedi bende hayır sen götür dedim ekmek nolmuş diyebilirsiniz sorun şu ki hamileyim ve o yemeği aşerdim eşim hala sus ailemi kötüleme benim oyuncusun sen bilerek. Kötü göstermek icin yapıyosun deyip bagırdı banaannesinin yanında bagırmadı o gittikten sonra bagırdı bu arada doğumumu annemlerin memlekette yapmak istiyorum eşim olmaz millet kaynanası bakmadı der diyor annem gelebilir ama az kalacak ve ben o dönem o yüzsüz kaynanayı görmek istemiyorum
Korkudan ziyade annesine acıdıgı icin öyle yapıyor ama bana acımıyor işteBöyle anneci ökzüleri çok mu arıyorsunuz,hadi ekmekleri k.valide aldı götürdü..
Eşiniz olacak şahsiyet anne ne yapıyorsun neden diyemedi..
Diyemez anne korkusu var üzerinde..
Gerçekten işe yarar mı yoksa kv ile daha içli dışlı olmama sebep olursa ayyyKötüleme sende şikayet etme hatta öv bak o zaman eşin neler diyor bunun psikolojide bile yeri var.
Yalnızken kavga et dinsizin hakkından imansız gelir. Kocanın yanında ise melek gibi davran. Bakalım öküz kocan seni de koruyacak mı annesi şikayet edince. Ekmeğini baştan ayır kendine bunlar benim de. Bi de niye gelip evinden ekmek topluyor anlamadım.Nasıl yaoabilirim bunu karsıdaki yüzsüzse ve hep ben ezildim söyle oldu böyle diye kendini herkese acındıran bi tip ama hiç ezildigini sanmıyorum ben nasıl naş edebilirim ki en fazla mesafe koyabilirim karsılık nasıl verebilirim bilmiyorum
Korkudan ziyade annesine acıdıgı icin öyle yapıyor ama bana acımıyor işte
Annesi gencken hep ezilmiş herkes onu idare ediyor O yüzden herkese her seyi söyleyebilecegini sanıyor eltimin az.na sıcıyor eltim hala ona güleryüz gösteriyor ama ben öyle olamam kusura bakmasın eşimAnnesinin ekmek alacak durumumu yok desem değildir herhalde..
Ayy allah korusun valla kovarım o kadarına müsade etmem sınava calısıyorum hala canımAh be Can'ım evlilik oturması için birkaç yıl geçmesi lazım,hem de evliliğin Hakkı'nda yorum yapabilmek için.Senin sınavın vardı sanırım onu halletmeden de hamile kalmışsın dogru mu
Huylu huyundan vazgeçmez.Ben hamile oldugunu bilmiyordum.Çocuk bahanesiyle kv kesin size taşınır dünkü konuna istinaden söylüyorum.Allah yardımcın olsun
Yüzsüz bi kadın cünkü yalnız pek kalmıyoruz eşin olmadan gitmiyorum zaten uzakta evi sadece fazla muhabbet etmiyorum daha fazla yüz versem tepeme cıkar eltime yaptıgı gibiYalnızken kavga et dinsizin hakkından imansız gelir. Kocanın yanında ise melek gibi davran. Bakalım öküz kocan seni de koruyacak mı annesi şikayet edince. Ekmeğini baştan ayır kendine bunlar benim de. Bi de niye gelip evinden ekmek topluyor anlamadım.
Ahaha bidakine öyle yapayım eşim aslında saf bir adam kolay doldurusa geliyor saf oldugu icin kendimi acındırsam benimde tarafımı tutacagını eminim ama ben dümdüz bir insanım icinde tutamıyorum bu yüzden anası melek ben oyuncuOyuncusun sen dediğinde, aktrist edasıyla bayılsaydınız keşke..böyle heriflere yapmak gerekiyor gerçekten..görseydi tiyatro nasıl oynanırmış.
Evet o mesele var birde eşimin yiğeni dolaptan izinsiz bir sey alıyor görümcem kusura bakma dyor ama kaynanam ne olacak dayısının evi utanmasın alsın diyor tabikide çocuğun canı istemiş almıs sorun yok ama o kadın öyle sanki sadece oglumun evi gibi tavır takınınca sinir oluyorum sevimsizAra sıra tansiyon dengesizlikleri(!) yaşamanız, eşinizi dengeler :))
Kv sizin evden birşey alması gerektiğinde, siz önceden hazırlayın torbayı eline tutuşturun..sınır çizmeyince kv.ler herşeyi kendilerinde hak görüyorlar maalesef.
Ama kendi kızlarına biri bir sey yapmaya görsünBıktım ben bu kaynanalardan. Azıcık ağır olsalar da biraz da anaç olsalar ne olurdu sanki? her şey güllük gulistanlik olurdu ama nerde...
Kocanı niye bu kadar ciddiye alıyorsunEşim annesinin hicbir hatasını kabul etmiyor arkadaslar . Gecenlerde kv gelmişti evimdeki tandır ekmeklerini toplayıp gidecekti bende iki tanesini bırak yöresel bi yemek var ondan yapıcam dedim napcan sen yemeği dedi ve aldı ekmekleri yüzsüz gibi bunlar eşimin gözü önünde oldu sonradan suratım asılınsa kv istersen al iki tane ekmek dedi bende hayır sen götür dedim ekmek nolmuş diyebilirsiniz sorun şu ki hamileyim ve o yemeği aşerdim eşim hala sus ailemi kötüleme benim oyuncusun sen bilerek. Kötü göstermek icin yapıyosun deyip bagırdı banaannesinin yanında bagırmadı o gittikten sonra bagırdı bu arada doğumumu annemlerin memlekette yapmak istiyorum eşim olmaz millet kaynanası bakmadı der diyor annem gelebilir ama az kalacak ve ben o dönem o yüzsüz kaynanayı görmek istemiyorum
Nasıl yani anlamadımKocanı niye bu kadar ciddiye alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?