Anneci eş

Böyle anneci ökzüleri çok mu arıyorsunuz,hadi ekmekleri k.valide aldı götürdü..
Eşiniz olacak şahsiyet anne ne yapıyorsun neden diyemedi..
Diyemez anne korkusu var üzerinde..

Tipik türk erkegi ya hepsi ayni. Odunluktan ölecek hepsi

Kötüleme sende şikayet etme hatta öv bak o zaman eşin neler diyor bunun psikolojide bile yeri var.

Kv konusu geldimi kaynanam geliyo aklima, daha da kiziyorum kaynanama)))
ALLAH sabr versin size ...

Yalnızken kavga et dinsizin hakkından imansız gelir. Kocanın yanında ise melek gibi davran. Bakalım öküz kocan seni de koruyacak mı annesi şikayet edince. Ekmeğini baştan ayır kendine bunlar benim de. Bi de niye gelip evinden ekmek topluyor anlamadım.

Ah be Can'ım evlilik oturması için birkaç yıl geçmesi lazım,hem de evliliğin Hakkı'nda yorum yapabilmek için.Senin sınavın vardı sanırım onu halletmeden de hamile kalmışsın dogru mu

Huylu huyundan vazgeçmez.Ben hamile oldugunu bilmiyordum.Çocuk bahanesiyle kv kesin size taşınır dünkü konuna istinaden söylüyorum.Allah yardımcın olsun

Ayy allah korusun valla kovarım o kadarına müsade etmem sınava calısıyorum hala canım

Yüzsüz bi kadın cünkü yalnız pek kalmıyoruz eşin olmadan gitmiyorum zaten uzakta evi sadece fazla muhabbet etmiyorum daha fazla yüz versem tepeme cıkar eltime yaptıgı gibi

Oyuncusun sen dediğinde, aktrist edasıyla bayılsaydınız keşke..böyle heriflere yapmak gerekiyor gerçekten..görseydi tiyatro nasıl oynanırmış.

Oyuncusun sen dediğinde, aktrist edasıyla bayılsaydınız keşke..böyle heriflere yapmak gerekiyor gerçekten..görseydi tiyatro nasıl oynanırmış.
Ahaha bidakine öyle yapayım eşim aslında saf bir adam kolay doldurusa geliyor saf oldugu icin kendimi acındırsam benimde tarafımı tutacagını eminim ama ben dümdüz bir insanım icinde tutamıyorum bu yüzden anası melek ben oyuncu

Ara sıra tansiyon dengesizlikleri(!) yaşamanız, eşinizi dengeler :))

Kv sizin evden birşey alması gerektiğinde, siz önceden hazırlayın torbayı eline tutuşturun..sınır çizmeyince kv.ler herşeyi kendilerinde hak görüyorlar maalesef.

Evet o mesele var birde eşimin yiğeni dolaptan izinsiz bir sey alıyor görümcem kusura bakma dyor ama kaynanam ne olacak dayısının evi utanmasın alsın diyor tabikide çocuğun canı istemiş almıs sorun yok ama o kadın öyle sanki sadece oglumun evi gibi tavır takınınca sinir oluyorum sevimsiz

Kocanı niye bu kadar ciddiye alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…